Hyvä treenimatsi Akatemiaa vastaan

SJK-junioreiden Kolmoseen noussut joukkue kohtasi maanantaina SJK Akatemia ryhmän Wallsport Areenassa 2 x 40 minuutin mittaisessa harjoitusottelussa. Peli oli loppunumeroista huolimatta varsin tasainen koitos, jonka Akatemia vei lopulta 3-0 (0-0).

–          Ensinnäkin kiitos Akatemialle, että saatiin järjestymään harjoitusottelu. Tämä oli juuri sellainen ottelu, jota me tarvitsemme ennen kauden alkua. Emme ole pitkiin aikoihin päässeet pelaamaan vastustajaa vastaan, joka on ennakkoon meitä vahvempi joukkue, joten oli mukava nähdä missä me menemme tällä hetkellä. Harmillisesti viikonlopun aikana tuli paljon poissaoloja, joten pelissä oltiin hieman pienellä nipulla, mutta saatiin ainakin kaikille hyvin peliaikaa, lähetti SJK-junioreiden vastuuvalmentaja terveisiä Akatemian suuntaan.

Peli oli tasainen. Toki Akatemia piti palloa enemmän, mutta kokonaisuutena SJK-juniorit loi jopa enemmän todellisia maalintekopaikkoja ottelussa kuin Akatemian nuori ryhmä. Se on sinällään mielenkiintoista, sillä monen akateemikon pitäisi kolkutella paikkaa liigaryhmässä ja kyetä ottamaan isoa vastuuta Ykkösessä.

–          Vaikka hävisimme 3-0, niin mielestäni pelissämme oli tänään paljon positiivisia asioita. Purimme prässiä välillä upeasti maata pitkin syöttelemällä ja toisaalta taas pystyimme purkamaan prässiä myös pidemmillä palloilla. Saimme myös luotua maalintekotilanteita, joista olisi ehkä vähintään yksi maali tänään ansaittu, mutta jätetään maalit sitten sarjakaudelle, jatkoi Hiirikoski ottelun ruotimista.

–          Olen myös tyytyväinen meidän puolustuspelaamiseen, vaikka kolme maalia päästimmekin ja olihan vastustajalla toki useita paikkoja pelissä. Silti pelin aikana näkyi paljon upeita suorituksia. Varsinkin Tuomas Rintamäki dominoi omaa laitaansa ihan täysin niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaan, kehui Hiirikoski ansaitusti ”Rintsin” tekemistä.

SJK-junioreiden joukkueesta voi hyvällä mielellä nostaa esiin myös Joona Lautamajan tekemisen topparin tontilla. Veikkausliigaakin pelannut pelimies oli ehdottomasti kentän eliittiä ja tulee taatusti olemaan kullanarvoinen Kolmosessa.

–          Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja toivottavasti pääsemme vielä ainakin kerran pelaamaan Akatemiaa vastaan ennen kauden alkua, lopetti Hiirikoski.

Ottelusta löytyy muutama kuva täältä.