P10 menestyi Vaasassa

SJK-junioreiden P10-ikäluokka osallistui kahdella joukkueella lauantaina ja sunnuntaina pelattuun VPS Cupiin Vaasassa menestyen aivan erinomaisesti. Ykköstason turnaus pelattiin sarjamuotoisena ja kakkostaso kahdessa lohkossa, jonka jälkeen voittaja haettiin pudotuspelillä.

Lauantaina SJK Kulta kohtasi ensimmäisessä ottelussaan porilaisen Musan Salaman Blackin voittaen 3-0. Päivän toisessa matsissaan joukkue kaatoi isäntäseura VPS:n 3-2. Sen sijaan Lapuan Virkiän Sininen oli vahvempi numeroin 3-1.

Sunnuntaina SJK Kulta pelasi kahdesti. Ensimmäisessä matsissa Laihian Luja kaatui numeroin 2-1, mutta turnausvoiton ratkaisseessa kamppailussa Haukiputaan Pallo oli vahvempi 4-2 voittaen näin turnauksen puhtaalla pelillä ilman pistemenetyksiä.

SJK Musta puolestaan voitti lauantaina kaikki kolme kamppailuaan. Ensin kaatui FC Komu 6-0, sitten VPS/Musta 1-0 ja kolmannessa ottelussa MuSa/White 6-1.

Sunnuntaina SJK Musta aloitti päivänsä viimeisellä lohkomatsilla kaataen siinä Kokkolan Pallo-Veikkojen valkoisen numeroin 4-2. Sen jälkeen välierässä vastaan tuli FC Hakan Musta, jonka SJK kaatoi selvästi 4-1.

Finaalissa vastaan tuli sitten KPV:n toinen joukkue, Vihreä. Ottelu oli todella tiukka koitos, jonka SJK Musta käänsi edukseen matsin ainoalla osumalla lukemin 1-0.

WhatsApp Video 2022-04-10 at 16.07.31(1)