Kirvelevä tappio P14-joukkueelle

SJK-junioreiden P14-ikäluokan ryhmä johti Liiga Pohjoisen otteluaan Vaasan Palloseuraa vastaan kahdesti, mutta joutui lopulta taipumaan kotitappioon Wallsport Areenassa.

Omalla tavallaan oma koira puraisi, sillä vieraiden kaikki maalit syntyivät Lari Piiroisen viimeisteleminä. Larin isä on nimittäin seinäjokelaisen futiksen kasvatteja.

SJK-juniorit v VPS 2-3 (1-1)07 min 1-0 Hermanni Honkola10 min 1-1 Lari Piiroinen51 min 2-1 Luka Kuusisto71 min 2-2 Lari Piiroinen77 min 2-3 Lari Piiroinen

Kotijoukkue meni ottelussa johtoon Hermanni Honkolan tyrmäävän komealla laukauksella, joka kilahti aivan takayläkulmaan ottelun seitsemännellä peliminuutilla. Kauan ei iloa riittänyt, sillä Lari Piiroinen tasoitti ottelun jo 10. minuutilla.

Toisen puoliajan alussa SJK-juniorit iski uudelleen. Tällä kertaa kulmuritilanteesta Luka Kuusisto puski pallon verkkoon.

Loppuun saakka ei johtoasema kuitenkaan riittänyt. Piiroinen puski kaksi osumaa viimeisen kympin aikana kääntäen ottelun VPS:n eduksi.

Aina voi kuitenkin jossitella. Tasaisessa ottelussa SJK:lla oli peräti kolme tilannetta, joissa maalipuut pelastivat vaasalaisjoukkueen.

Tappio oli SJK-junioreille toinen Liiga Pohjoisen matseissa. Seuraavaksi joukkue pelaa sarjaa sunnuntaina 24. huhtikuuta, jolloin Seinäjoelle vieraaksi saapuu oululainen JS Hercules.