Jaron Vikström hattuili

SJK-junioreiden P15-joukkueen Liiga Pohjoisen karsintaottelu kotikentällä, Wallsport Areenassa, jätti suuhun happaman maun, sillä vierasjoukkue FF Jaro Pietarsaaresta oli kolmen maalin verran vahvempi tärkeässä ottelussa.

SJK – FF Jaro 0-3 (0-1)18 min 0-1 Rudi Vikström43 min 0-2 Rudi Vikström67 min 0-3 Rudi Vikström

Vierasjoukkueen todellinen sankari oli hattutempun kamppailussa viimeistellyt Rudi Vikström. Nuorukainen aloitti maalinteon ottelun 18. minuutilla iskien toisella puoliajalla kaksi knalliin oikeuttavaa osumaa.

Kotijoukkue ei tällä erää saanut edes kuparista rikki, vaikka keskiviikkona maaleja syntyi peräti yhdeksän. Toisaalta, FF Jaro on ollut todella murhaavan tehokas kolmessa pelaamassaan karsintapelissä, sillä pistesaldo on täydet yhdeksän ja maaliero huikea 33-0.

Lienee jo nyt selvää, että FF Jaro menee lohkosta jatkoon. Näin SJK-juniorit kamppailee kakkospaikasta yhdessä ensimmäisessä karsintaottelussaan hullunmyllyä viettäneen WFA/VIFK YJ:n kanssa, joka kaatoi Larsmo BK:n mielenkiintoisin lukemin 8-6.

Jatkopaikan kannalta elintärkeä ottelu juuri vaasalaisia vastaan pelataan 30. tammikuuta vieraissa.