Kesäkuun kohokohtana jalkapallokoulu  

SJK-junioreiden jalkapallokoulu tulee taas. Yksi kesäkuun eittämättömistä kohokohdista nuorille futaajille järjestetään aikaisempien vuosien tapaan taas kesäkuussa kaksiosaisena OmaSp Stadionin hulppeissa olosuhteissa.

Kuten aikaisemminkin, mukana nähdään SJK-junioreiden ammattitaitoisia valmentajia. Yleensä leireillä on nähty vierailijoina myös SJK:n Veikkausliigassa pelaavan joukkueen pelaajia. Jalkapallokoulu on avoin kaikille tytöille ja pojille, eli myös muista seuroista ovat osallistujat erittäin tervetulleita.

Ensimmäisen leirin osallistujat ovat vuosina 2012-14 syntyneet. Ajankohta on tämän poppoon osalta maanantai 6. kesäkuuta – tiistai 7. kesäkuuta. Ilmoittautumisaika tälle leirille päättyy 30. toukokuuta.

Toisen leirin ikäryhmä on vuosina 2009-11 syntyneet nuoret pelaajat. Tämän leirin ajankohta puolestaan on maanantai 13. kesäkuuta – tiistai 14. kesäkuuta. Kakkosleirin ilmoittautuminen loppuu 5. kesäkuuta.

Päiväohjelma on molemmilla leireillä samanlainen:08.30 – 09.30 Treeni09.45 – 10.30 Pelaajakoulutus10.45 – 11.30 Lounas stadionilla12.30 – 14.00 Treeni

Jalkapallokoulun hinta on 89€ sisältäen lounaat molempina päivinä.

SJK-junioreiden omat pelaajat käyttävät ilmoittautumisessa MyClubia.

Muiden seurojen pelaajat voivat ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen toimisto (ät) sjk-juniorit.fi

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä nimi, syntymävuosi, erityisruokavaliot ja huoltajan sähköposti laskutusta varten.