Viivi matkustaa Walesiin

SJK-junioreiden nuori maalivahti, Viivi Mäki-Kamppi, on saanut maajoukkuekutsun seuran ensimmäisenä tyttöpelaajana. Jo aiemmin Viivi pääsi leireilemään U16-maajoukkueen kanssa ja maajoukkuekutsun perusteella näytöt leirillä olivat sitä luokkaa, että edessä on matka UEFA Development-turnaukseen huhtikuun puolivälissä.

Pikkuhelmarit tulee kohtaamaan Walesissa emäntien lisäksi myös Sveitsin ja Tanskan. Nuo maaottelut ovat tälle vuosimallin 2006 ikäluokalle ensimmäiset maaottelut.

SJK-junioreissa ollaan ylpeitä ja iloisia Viivin puolesta. Vasta yhden kokonaisen kauden tyttöjalkapalloa pyörittäneenä seurana SJK:lle on hieno tunnustus se, että jo nyt yksi pelaajistamme pääsee mukaan maajoukkuetoimintaan. Ennen kaikkea tämä kuitenkin kertoo siitä, että Viivi on tehnyt huikean määrän töitä saavuttaakseen paikkansa maajoukkueluotsi Marko Salorannan joukkueessa.

Vastuuvalmentaja Saloranta ei Walesiin pääse tyttöjen kanssa, sillä samaan aikaan U17-joukkue on EM-viimeistelyleirillä. Näin Walesissa valmennusvastuun kantaa Toni Koskinen.

Uutinen Suomen Palloliiton sivuilta löytyy tästä.