Liiga Pohjoisen matseja viikonloppuna

Nyt kun isojen poikien pelit ovat OmaSp Stadionin tekonurmen vaihto-operaation myötä paikkakunnalla varsin vähissä, on loistava mahdollisuus suunnata kentän laidalle seuraamaan Liiga Pohjoisen matseja. Niitä pelataan viikonloppuna kaksi.

Lauantaina P13-ikäluokan ryhmä saa Wallsport Areenaan vieraakseen jyväskyläläisen Holstin Dynamon, joka on muuten aivan erinomaisen hyvä joukkue. Kyseinen porukka on nähty usein SJK-junioreiden turnauksissa, niin menneenä talvenakin Kuortaneella.

Joukkueista Holstin Dynamo on jo ehtinyt aloittaa kautensa Liiga Pohjoisen sarjapeleissä. Ensimmäisessä ottelussaan jyväskyläläiset voittivat Vaasan Palloseuran kotonaan peräti 6-0. SJK-junioreille kyseessä on kauden ensimmäinen ottelu sarjassa.

P13-ikäluokan ottelu alkaa klo 18.30 Wallsport Areenassa.

Pistetiliä avaamaan

Sunnuntaina Jouppilanvuoren tekonurmella tulessa on puolestaan P14-ikäluokan joukkue, jonka kausi ei Liiga Pohjoisen peleissä ole alkanut erityisen mairittelevasti.

SJK-juniorit saa vieraita Oulusta JS Hercules YJ:n muodossa ja tavoitteena luonnollisestikin on ottaa kauden ensimmäiset pinnat, sillä kaksi ensimmäistä koitosta on päättynyt mustanuttuisten tappioihin.

Aivan erinomaisesti sujuneiden karsintojen jälkeen odotukset ja toiveet ovat olleet korkealla. Kauden avauksessa Oulun kalseassa Heinäpäässä OLS:n erittäin vahva joukkue oli kuitenkin parempi numeroin 5-1 ja ensimmäisessä kotiottelussa vierasjoukkue VPS käänsi ottelun edukseen yhden pelaajan loistavan esityksen myötä numeroin 3-2.

Hercules on pelannut tähän mennessä vasta yhden ottelun. Siinä se kohtasi kotikentällään Jyväskylän Jalkapalloklubin, joka vei pisteet mennessään 2-1 –voitolla.

Ottelu Jouppilanvuoren tekonurmella alkaa klo 15.00.

Tervetuloa kannustamaan nuoria pelaajia molempiin matseihin!