Kevät ja SJK Puuöljy ovat täällä!

Ja terassi kaipaa öljyämistä. Viime vuotiseen tapaan saat SJK Puuöljyn Värimiehiltä 20 euron hintaan per 2,7 litran purkki. Saatavilla väritön ja ruskeaksi sävytetty öljy. Väritön puuöljy on sävytettävissä myös muihin kuultaviin sävyihin.

Jokaisesta myydystä puuöljypurkista myyntihinta tilitetään kokonaan SJK-junioreiden toiminnan tukemiseksi. Siis 100%:sti.

Tämän vuoden myynnistä järjestetään samalla kilpailu. Säännöt ovat selkeät: Kun haet Värimiesten liikkeestä Yhdystieltä SJK puuöljyä, ilmoita maksun yhteydessä kassalla joukkue, jonka toimintaa haluat tukea. Ilmoitathan joukkueen ikäluokan, ei syntymävuoden mukaan. Eli esimerkiksi P10 on pojat 2012 syntyneiden joukkue.

Kilpailun voittaa se joukkue, joka on saanut eniten ostajia liikkeelle. Voittajajoukkue saa 500 euroa, toiseksi sijoittunut 300 euroa ja kolmanneksi sijoittunut 200 euroa rahaa käytettäväksi joukkueen toimintaan.

Haasta siis kaikki tuttavat hakemaan puuöljyt kesän tarpeisiin Värimiehiltä. Kilpailu alkaa 25.4.2022 ja päättyy 30.6.2022. Voittajat julkaistaan viikon 27 aikana.

Ainoa huono puoli asiassa on se, että tuotteita on rajoitettu erä ja ne saattavat loppua kesken.