Miesten edustusjoukkue haki pisteet Ylivieskasta

SJK-junioreiden edustusjoukkue matkusti eilen 12.5. Ylivieskan Safarin tekonurmelle FC Ylivieskan vieraaksi. SJK:lla oli vyöllään avausottelun voitto FC Kiistosta ja kotijoukkueella taas avaustappio VPS Akatemiaa vastaan Vaasassa. Lähtökohta oli siis, että kotijoukkueella oli halu saada peli kulkemaan ja ottaa avausvoitto kotikentältä. 

SJK-junioreilla oli vaikeuksia saada omaa peliä kulkemaan samalla tavalla kuin FC Kiistoa vastaan. Muutamaa hyvää jaksoa lukuunottamatta omaa pallollista peliä ei saatu rullaamaan kunnolla, kommentoi joukkueen pelaajavalmentaja Joonas Kuivalainen. Joukkue menetti palloa liikaa keski- ja yläalueella ja päästi sitä kautta kotijoukkueen liian helposti vastahyökkäyksiin. 

Pallonhallinta oli kuitenkin koko ottelun ajan SJK:lla mutta hyville paikoille pääseminen oli jostain syystä haastavaa. Kuivalainen antaa kuitenkin kiitosta joukkueelle, koska kaikki kolme maalia oli hyvin pelattuja joukkueena ja muutamaan lisäosumaankin olisi ollut paikka.

SJK-juniorit kiittää vastustajaa ja tuomareita hyvästä ottelusta! 

Maalit: 

29′ 0-1 Kotila

38′ 1-1 Jokela

44′ 1-2 Kuivalainen

65′ 1-3 Kuivalainen

SJK-juniorit pelaa Kolmosta seuraavan kerran torstaina 19.5. OmaSP Stadionilla ja silloin vastaan asettuu KPV Akatemia. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 19.00. Tervetuloa!