Muutoksia SJK-junioreiden organisaatiossa

Maanantaina julkaistiin uuden seurakoordinaattorin valinta SJK-junioreiden organisaatioon. Tämän lisäksi 1.11.2022 on tehty muitakin muutoksia organisaatioon. Organisaatiomuutoksilla tavoitellaan parempaa vaikuttavuutta jo ennestään laadukkaaseen valmennukseen ja pelaajien kehittymiseen. 

Valmennuspäällikkö Jyri Hietaharju aloitti 1.11. seuran urheilutoimenjohtajana. Jyrin toimenkuvaan kuuluu jatkossa laajemmin koko seuran urheilutoiminnan johtaminen ja valmennuspäälliköiden sekä junioripäälliköiden tukeminen. Jyri vastaa valmennuslinjan, urheilullisten arvojen ja strategisten tavoitteiden jalkauttamisesta koko seuraan. 

Edellisen kauden C-poikien vastuuvalmentaja Esa Haanpää on aloittanut 1.11. junioripäällikkönä lapsuusvaiheen joukkuiessa. Eski tukee Snadikerhon, P7-P9 ja T7-T10 ikäluokkien valmentajien tukena. Eski kehittää myös Taitotori-konseptia ja Päiväkotien ja koulujen kanssa tehtävää yhteistyötä. 

Uutena henkilönä SJK-junioreiden organisaatioon liittyi marraskuun alusta Thomas Dunne. Thomas on Irlannin jalkapallon kasvatti mutta seinäjokelaistunut ja toiminut valmentajana Seinäjoella aiemminkin. Thomas ottaa vastuulleen B2 juniorijoukkueen ja miesten Nelosen valmennuksen. Valmennustyön ohella hän toimii valmennuspäällikkönä C-poikien ikäluokassa ja tukee C14 sekä C15 poikien valmentajia heidän arjessaan.