P15 aloitti mainiosti Kuortaneella

Melkoisesta lumimyräkästä huolimatta jalkapallo osaa olla mukavaa, kunhan olosuhteet ovat sitä luokkaa kuin Kuortaneen Urheiluopiston I-Mediat Areenalla. Seitsemän joukkueen turnaukseksi typistynyt tapahtuma alkoi perjantaina viiden matsin voimin. Hallissa nähtiin erittäin hyvätasoisia ja tiukkoja matseja läpi illan. Yhteensä pelattiin ensimmäiset viisi ottelua.

Päivän aloittivat Vaasan Palloseuran ja Tampereen Pallo-Veikot ottelulla, jossa VPS näytti kerrassaan erinomaisen hyvältä vieden kamppailun nimiinsä 4-1 (1-0).

Toisessa ottelussa SJK sai vastaansa Nurmijärven Jalkapalloseuran, joka kaatui 2-0 (1-0) tasapainoisen ja pelillisesti varsin vahvan esityksen jälkeen. Isäntien osumista vastasivat maalinedustalle erikoistilanteessa noussut Patrik Ollila ottelun seitsemännellä minuutilla ja Ilari Kangasniemi pelin toisen puoliajan kuudennella minuutilla.

Ottelut pelataan 2 x 20 minuutin matseina, joita siis kertyy jokaiselle joukkueelle kolmen päivän aikana kuusi kappaletta, eli taatusti on sunnuntai-iltana väsyneitä jalkoja.

Päivän kolmannessa ottelussa nähtiin erittäin vauhdikas kamppailu, jossa entisen TP-55:n pelaajan, Petri Haapasalon, valmentama Turun Palloseura kaatoi Kuopion Palloseuran numeroin 2-1 (0-0).

Pallokerho Keski-Uusimaan ja Tampereen Pallo-Veikkojen välinen koitos tarjosi maaleja ja draamaa. Tamperelaiset meivät ensimmäisellä puoliajalla kahden maalin johtoon. Toisella puoliajalla PKKU:n pelaaja katseli kahden maalin tappioasemassa suoraa punaista ja olisi voinut kuvitella, että TPV menee menojaan. Toisin kävi. PKKU sai ensin kavennettua ja ottelun viimesekunneilla joukkue sai rankkarin, jonka voimin se nousi 2-2 (0-2) -tasapeliin. Aikamoinen trilleri siis kaikin puolin.

Illan viimeisessä ottelussa pelattiin paitsi turnauksen sarjapisteistä, myös Pohjanmaan herruudesta, sillä vastakkain olivat isäntänä esiintynyt VPS ja SJK. Mustanuttuinen SJK pelasi ensimmäisellä puoliajalla parasta futistaan pitkään aikaan, eikä siis ihme, että myyös verkko heilui. Kamppailun viidennellä minuutilla Daniel Huttunen vei SJK:n johtoon ja kahdeksan minuuttai myöhemmin Lassi Rintamäki teki 2-0 -osuman, joka jäi lopulta ottelun viimeiseksi maaliksi. Toki paikkansa oli VPS:llakin. Toisen puoliajan alkupuolella joukkue pääsi yrittämään pariin kertaan lähes tyhjään maaliin, mutta SJK:n maali säilyi koskemattomana.

Otteluennakossa ollut ohjelma meni vielä kerran uusiksi ja jutun alta löytyy nyt oikeassa muodossa oleva turnausohjelma.

Jo nyt jokaisesta perjantain ottelusta on ihan hyvä setti kuvia, mutta kaikki galleriat täydentyvät tuonnempana.

Lauantain ottelut alkavat klo 09.00 ja tuloksia voi päivän mittaan seurata täältä tai SJK-junioreiden Twitteristä, Instagramista ja Facebookista.

Otteluohjelma

Pe 4.2.20221 16:00 VPS – TPV 4-1 (1-0)2 16:50 SJK – NJS 2-0 (1-0)3 17:40 KuPS – TPS 1-2 (0-0)4 18:30 PKKU – TPV 2-2 (0-2)5 19:20 VPS – SJK 0-2 (0-2)

La 5.2.20226 09:00 TPV – KuPS7 09:50 PKKU – NJS8 10:40 TPS – VPS

9 11:30 TPV – SJK10 12:20 PKKU – KuPS 11 13:10 TPS – NJS12 16:00 VPS – KuPS13 16:50 NJS – TPV14 17:40 SJK – PKKU15 18:30 NJS – KuPS16 19:20 SJK – TPS17 20:10 VPS – PKKU

Su 6.2.202218 09:00 KuPS – SJK19 09:50 TPS – PKKU20 10:40 VPS – NJS21 11:30 TPV – TPS