Seurakausikortit saataville!

Veikkausliiga julkisti kauden 2022 otteluohjelman kokonaisuudessaan tänään perjantaina. Kuten aikaisemmillakin kausilla, myös seurakausarit tulevat tarjolle ihan näillä näppäimillä ja alla olevasta viestistä löytyy kaikki olennainen niihin liittyen. Linkistä löytyy myös lyhin ja nopein reitti tsekkaamaan SJK:n edustusjoukkueen otteluohjelma, joten jo nyt on tärkeää merkitä kotiotteluiden päivät omaan kalenteriin!

Tervehdys kaikki SJK-junioreiden seuratoimijat!

Veikkausliigan kauden 2022 otteluohjelma on julkaistu ja se löytyy täältä

Toimijoiden seurakausikortti ja kannattajajäsenyys 2022

Tänäkin vuonna jokaisella SJK-junioreiden seuratoimijalla on mahdollisuus lunastaa SJK:n Seurakausikortti itselleen sekä samalla seuran kannattajajäsenyys kaudelle 2022 monine etuineen edelleen edulliseen 50 euron hintaan. Seurakausikortilla pääsee kaikkiin SJK:n (itäpäätykatsomo) ja SJK-Akatemian kotiotteluihin kaudella 2022.

Lasku jokaiselle toimijalle Seurakausikortista/jäsenmaksusta tulee tänään MyClubin kautta. Mikäli et halua tai tarvitse Seurakorttia, maksa silti saamallasi laskulla seuran henkilöjäsenmaksu 10 € vuodelle 2022.

Edellytämme, että jokainen seuran toimija on myös seuran jäsen (toimijasopimuksessa).

50 euron Kannattajajäsenyyteen sisältyy:

– Seurakausikortti SJK:n ja Akatemian kotiotteluihin.

– SJK-junioreiden henkilöjäsenmaksu 10 €.

– Seurakausikorttia näyttämällä saat alennusta Seinäjoen leirintäalueen Minigolfista sekä seuran kesänviettopaikka Pruukinrannan vuokrasta.

– Lisäksi kortilla saa etuisuuksia/alennuksia seuran yhteistyökumppaneilta. Näistä tietoa lisää myöhemmin.

10 euron henkilöjäsenmaksuun nämä etuudet eivät sisälly.

HUOM! Kaikki kannattajajäsenmaksutulot tilitetään suoraan SJK-junioreiden Respect-rahastotilille, josta tuetaan seuran vähävaraisten perheiden lasten jalkapalloharrastusta. Tulot menevät siis hyvään tarkoitukseen!

Myös jokainen seuran juniori saa seurakausikortin (Snadi-kerholaisille ei korttia jaeta, koska pääsevät muutenkin ilmaiseksi otteluihin).

HUOM! Kaikki kortit uusitaan tälle kaudelle, joten maksettuasi jäsenmaksun 50€, voit noutaa kausikortin kioskilta. (ota kuitti maksusta, koska kioskilla ei ole maksutietoja). Pelaajien kortit eivät ole kioskilla vaan tulevat joukkueittain jakoon.

Seurakausikortit ovat SJK Oy:ltä iso kädenojennus SJK-junioreille! Vastapalveluna ikäluokat hoitavat SJK-otteluiden pallopoika/-tyttö tehtävät ja paarinkantajahommat sekä osallistuvat vuorollaan Peab-rankkukisaan ottelujen puoliajalla. Näistä tarkempaa tietoa ja aikataulua myöhemmin. Lisäksi tavoite on saada juniorit, toimijat sekä vanhemmat runsain määrin kotiotteluihin kannustamaan SJK:ta!

Seuratuotteet ja pelaajien kausikortit

Pelaajien tämän kauden seuratuotteet eli SJK T-paidat, tuubihuivit sekä pelaajille jaettavat seura kausikortit ovat noudettavissa toimistolta keskiviikko 9.2 alkaen.

Myös toimijoiden T-paidat ovat joukkueiden laatikoissa mukana.

Noutaa voi arkisin klo 9-16 välillä. Kannattaa soittaa ja varmistaa, että ollaan paikalla, kun tulet hakemaan.

Kausikortit uusitaan jatkossa vuosittain, eli numeroita ei tarvitse kirjata MyClubiin. Mutta huolehtikaa, että lopettavat pelaajat palauttavat kortin joukkueelle, näitä kortteja voi sitten antaa uusille pelaajille.

Huom! Snadi-kerholaisten tuotteet jaetaan myöhemmin, kun pelipaidat saadaan painosta.

Ystävällisin terveisin

SJK-juniorit