P15 haaste finaaliin

Kuortaneen Urheiluopiston I-Mediat Areenassa pelattavasta P14-ikäluokan turnauksesta on jäljellä enää sunnuntai ja sijoitusottelut. Tähän mennessä on nähty ihan hyvätasoisia koitoksia, eikä liene syytä epäillä, etteivätkö myös neljä viimeistä ottelua tarjoaisi mielenkiintoisia otteluita.

SJK-junioreiden osalta lauantai oli sangen kaksijakoinen. Jos perjantai olikin voitokas kummankin joukkueen osalta, lauantaina P14-joukkue kärsi kaksi tappiota P15 haastejoukkueen puolestaan otettua kaksi voittoa.

Nuo kaksi voittoa tarkoittivat sitten sitä, että SJK P15 haaste eteni loppuotteluun puhtaalla pelillä kohdatakseen siellä Pallokerho Keski-Uusimaan, joka selvitti samoin kaikki ottelunsa voitoin päästämättä ainuttakaan maalia.

P15 haaste aloitti päivänsä kaatamalla entisen SJK-pelaaja Juho Lähteen koutsaaman Turun Palloseuran 6-0 (3-0). Tuossa ottelussa oranssissa pelanneelta SJK:lta onnistui aika lailla kaikki.

Maalinteon aloitti Juuso Männikkö 12. minuutilla ja ennen taukoa Lassi Rintamäki, sekä Aapo Välimäki tekivät numeroiksi 3-0. Toisella puoliajalla Männikkö, Rintamäki ja Akseli Aaltonen ehostelivat numerot puoleen tusinaan. On sanottava, että tässä vuoden ikäero näkyi, eli ei TPS suinkaan huono joukkue ole.

Toisessa ottelussa SJK:n P15 nuoriso teki ottelusta itselleen kovin haastavan lahjoittaen pari maalia WFA:lle, joka pelasikin vallan hyvin. Lopulta SJK kuitenkin voitti matsin 3-2 (2-2) Akseli Aaltosen maalattua kahdesti ja Lauri Lampisen kerran.

P14-joukkueen kohtaloksi koituivat hyvin pitkälle omat virheet. Juuri sellaisesta pääsi finaaliin edennyt PKKU iskemään ottelun ainokaisen voittaen kamppailun 1-0 (0-0). Iltapelissä näytti sitten siltä, että eväät oli jo rouskuteltu ja helsinkiläinen Laajasalon Palloseura pommitti ensimmäisellä puoliajalla neljä maalia, jotka riittivät 4-0 (4-0) -voittoon. Näin P14-joukkue pelaa sunnuntaina sijoista 5.-6. ja vastaan asettuu Jyväskylän Komeetat.

Komeetat kaatoi lauantaina avausottelussaan WFA:n 1-0, mutta hävisi iltapelinsä TPS:lle 5-0. Näin TPS kohtaa prnssipelissä LPS:n. Sijoista 7.-8. pelaavat WFA ja LPS:lta hyvällä esityksellä pisteen riistänyt JJK, joka jäi illan viimeisessä pelissä PKKU:n jalkoihin 4-0.

Kaikista pelatuista otteluista muuten löytyy kuvagalleria osoitteesta www.sjkjuniorit.kuvat.fi Kuvia tulee gallerioihin lisää vielä alkuviikosta.

Su 23.1.2022

13  7-8                                             09:00                  JJK v WFA

14  5-6                                             10:15                  SJK v Komeetat

15  3-4                                             11:30                  LPS v TPS

16  1-2                                             12:45                  PKKU v SJK P15 Haaste