Puheenjohtajan nuija siirtyy eteenpäin

SJK-juniorit piti sääntömääräisen vuosikokouksen eilen 14.12.2022. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät asiat. Kokous vahvisti toimintasuunnitelman kaudelle 2023 ja talousarvion kaudelle 2023. 

Kokouksessa valittiin seuralle puheenjohtaja. Seuran puheenjohtaja Jukka Saarijärvi luovutti puheenjohtajan nuijan eteenpäin uudelle puheenjohtajalle Ville Lahdelle. Villestä tuli näin seuran historian viides puheenjohtaja. Häntä aikaisemmin nuijaa seurassa ovat heiluttaneet Lennart Martin, Paavo Niemi, Matti Tuomisto ja vuodesta 2002 puheenjohtajana toiminut Jukka Saarijärvi. 

Myös seuran hallitukseen saatiin uusia jäseniä. Erovuorossa olleista jäsenistä Jukka Matikainen ja Tuttu Honkola jäivät pois hallitustyöskentelystä. Puheenjohtajaksi valittu Ville Lahti ei ollut erovuorossa, joten hallitukseen valittiin kaiken kaikkiaan kolme uutta jäsentä. Minna Lounatvuori, Matias Lampinen ja Santeri Jalkanen. 

Lisäksi kokouksessa vahvistettiin perustettavaksi seuralle Board of Advisors. Board of Advisors on toimielin, joka koostuu vanhoista, seurassa pitkään vaikuttaneista henkilöistä. Toimielimellä on läsnäolo- ja puheoikeus hallituksen kokouksissa ja heidän tehtävänään on parhaan kykynsä mukaan edistää seuran arvojen toteutumista, sparrata hallitusta, säilyttää perimätietoa ja varmistaa ns. hiljaisen tiedon siirtyminen. Board of Advisorin jäsenet ovat seuran kunniajäseniä. Vuosikokouksessa perustajajäseniksi hyväksyttiin Jukka Saarijärvi, Hannu Huilla, Erkki Saari ja Heikki Hakanen. 

Onnittelut uudelle puheenjohtajalle, hallituksen jäsenille ja Board of Advisorsin jäsenille. Kiitos väistyvälle puheenjohtajalle ja hallituksen jäsenille arvokkaasta työstänne seuran eteen!