Ratkaisu löytyi rankkarista

SJK-junioreiden kakkosjoukkue aloitti kautensa Suomen Palloliiton Läntisen Alueen Vitosen Lohko C1:ssä jäätävän hyytävässä kevätillassa Kyrkösjärven tekonurmella voitokkaasti. Helpolla ei vaasalainen BK-48 pisteistä luopunut, vaan ratkaisua jouduttiin odottamaan aina lisäajalle saakka.

SJK-juniorit/2 v BK-48 3-2 (2-1)09 min 1-0 Kaapo Kangaskokko32 min 2-0 Daniel Hietala42 min 2-1 Robin Carlson54 min 2-2 Robin Carlson90+2 min 3-2 Daniel Hietala (rp)

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue vei peliä miltei täydellisesti pelattuaan myötätuuleen. Alle kymmenessä minuutissa Kaapo Kangaskokko vei isännät johtoon Arttu Aromaan oivallisesta syötöstä ja reilun puolen tunnin jälkeen Daniel Hietala tulitti paluupallon voimalla verkkoon viimeistellen numeroiksi 2-0. Peli näytti ratkeavan jo hyvissä ajoin, mutta kaikkea muuta.

BK-48:n Robin Carlson karvasi kärkkäästi kolmisen minuuttia ennen puoliaikaa ja maalivahdin purkupallo kimpoili onnekkaasti verkkoon kaventaen taukotilanteeksi 2-1.

Toisen puoliajan alkupuolella ottelua pelillisesti hallinnut SJK-juniorit tarjosi vierailleen mahdollisuuden tasoitukseen ja kuinka ollakaan, paikalla oli sama mies kuin ensimmäisen puoliajan lopussa, Robin Carlson, ja näin oltiinkin tasoissa.

Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä tiheämpään kotijoukkueen hyökkäykset vyöryivät kohti vieraiden maalia. Itse asiassa kotijoukkueelta hylättiin peräti kolme maalia. osa meni selvin perustein, mutta kyllä parista käytiin keskustelua isoillakin kirjaimilla. Joidenkin mielestä ehkä aiheellisesti. Kannattaa kuitenkin pelata ihan loppuun saakka ja viimeiseen pillin vihellykseen. Se nähtiin tälläkin erää.

Virtuaalisen pelikellon ehdittyä 90+2 minuutilla kotijoukkue sai rankkarin, josta Daniel Hietala pääsi ottamaan sankarin viitan harteilleen laukomalla pallon väkevästi verkkoon. Maali ratkaisi matsin kotijoukkueen voitoksi ja näin plakkarissa on avauspisteet Vitosessa.

Seuraavaksi SJK-juniorit/2 kohtaa perjantaina 6. toukokuuta vieraissa Lapuan Ponnistuksen. Seuraava kotiottelu puolestaan pelataan tiistaina 10.5., jolloin OmaSp Stadionille vieraaksi saapuu FC Kuffen Koivulahdesta.