Reilu kuukausi jalkapallokouluihin

SJK-junioreiden jalkapallokoulujen alkuun on reilu kuukausi. Jalkapallokoulut ovat eittämättä kesäkuun kohokohta nuorille futaajille. Ne järjestetään aikaisempien vuosien tapaan jälleen OmaSp Stadionin hulppeissa olosuhteissa.

Jo nyt on ilmoittautumisia tullut mukavasti, mutta mukaan mahtuu toki edelleen.

Kuten aikaisemminkin, mukana nähdään SJK-junioreiden ammattitaitoisia valmentajia. Yleensä leireillä on nähty vierailijoina myös SJK:n Veikkausliigassa pelaavan joukkueen pelaajia. Jalkapallokoulu on avoin kaikille tytöille ja pojille, eli myös muista seuroista ovat osallistujat erittäin tervetulleita.

Ensimmäisen leirin osallistujat ovat vuosina 2012-14 syntyneet. Ajankohta on tämän poppoon osalta maanantai 6. kesäkuuta – tiistai 7. kesäkuuta. Ilmoittautumisaika tälle leirille päättyy 30. toukokuuta.

Toisen leirin ikäryhmä on vuosina 2009-11 syntyneet nuoret pelaajat. Tämän leirin ajankohta puolestaan on maanantai 13. kesäkuuta – tiistai 14. kesäkuuta. Kakkosleirin ilmoittautuminen loppuu 5. kesäkuuta.

Päiväohjelma on molemmilla leireillä samanlainen:08.30 – 09.30 Treeni09.45 – 10.30 Pelaajakoulutus10.45 – 11.30 Lounas stadionilla12.30 – 14.00 Treeni

Jalkapallokoulun hinta on 89€ sisältäen lounaat molempina päivinä.

SJK-junioreiden omat pelaajat käyttävät ilmoittautumisessa MyClubia.

Muiden seurojen pelaajat voivat ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen toimisto (ät) sjk-juniorit.fi

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä nimi, syntymävuosi, erityisruokavaliot ja huoltajan sähköposti laskutusta varten.