Lassin maajoukkuedebyytti

SJK-junioreiden -07 poikien kippari Lassi Harju esiintyi eilen 3.5.2022 minihuuhkajien, eli U15 poikien maajoukkueessa ensimmäistä kertaa Puolan turnauksessa. Suomi voitti pelin 4-3 ja Lassi pelasi ottelussa täydet minuutit. Lisää ottelusta voi lukea Palloliiton uutisesta.

Kotijoukoille Lassi kommentoi tapahtumaa siten, että oli erittäin hienoa seistä kentällä sinivalkoisessa peliasussa. Tunnelma kentällä ja kentän laidalla oli upea ja vaikka kotoisissa sarjapeleissäkin on tunnelmaa niin maaottelussa se oli potenssiin neljä. Kansainvälinen tunnelma ja maaottelutason järjestelyt tekivät varmasti tapahtumasta ikimuistoisen. Peliä Lassi kommentoi vain, että tempo oli yllättävän kova. Mutta se ei tietenkään Seinäjoen miestä häirinnyt, vaan hän koki pärjänneensä hyvin.

Minihuuhkajien turnaus jatkuu tänään Slovakiaa vastaan. Lassi aloittaa ottelun vaihtopenkiltä. Turnauksen viimeisen pelin Suomi pelaa perjantaina Puolaa vastaan. Otteluita voi seurata Palloliiton YouTube-kanavalla riippuen yhteyksistä ottelupaikalla.