SJK-Juniorit ja Keskustaksi Oy yhteistyöhön

SJK-juniorit ja Keskustaksi Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jossa Keskustaksi tulee näkymään kauden aikana seuran sosiaalisen median pelipäiväjulkaisuissa. Lisäksi SJK-juniorit ja Keskustaksi ovat sopineet uudenlaisen yhteistyön pilotoinnista, jossa perheille tarjotaan apua ruuhkavuosien keskelle lasten harrastuskuljettamisen ja muun arjen yhteensovittamiseen. 

Viimeksi mainittu on kartoitusvaiheessa ja siihen liittyen toivomme mahdollisimman monen seinäjokisen urheiluperheen vastaavan tähän kyselyyn Vastaamiseen kuluu aikaa n. 1 minuutti. Kyselyyn voi vastata anonyymisti mutta kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme meno-paluu kuljetuksen taksilla SJK:n kotiotteluun kaudella 2022 sekä kultaisen SJK-hupparin. Arvontaan osallistuminen päättyy 25.5.2022 klo 16.00.

Keskustaksi Oy on nopeasti kasvava taksien välityskeskus. Yhtiö on perustettu vuonna 1975 Seinäjoella, jossa yhtiön toimipiste edelleen sijaitsee. Toimialueet ovat vuosien varrella kasvaneet ja nykyään Keskustaksi palvelee asiakkaita ja autoilijoita Etelä-Pohjanmaan lisäksi Kelakyytien välittämisessä Pohjanmaan ja Satakunnan alueilla. Keskustaksi työllistää tällä hetkellä 23 henkilöä ja välittää n. 600 000 tilausta n. 750 autolle.

Keskustaksin liiketoimintaa ovat taksikyytien kokonaisvälityspalvelut. Keskustaksi toimii Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Satakunnan maakunnan kelakyytien välityskeskuksena. Lisäksi Keskustaksin toimialaan kuuluvat maksuliikenne- ja laskutuspalvelut autoilijoille. Yhtiön tehtävänä on taksitoiminnan ja -palveluiden maakunnallinen kehittäminen.