SJK iskussa soveltavan jalkapallon kentillä

SJK-junioreiden viime vuosien panostus soveltavaan jalkapalloon on kantanut hyvää hedelmää niin paikallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla.
Kerhon erityisryhmiksi ovat vuosien virratessa vakiintuneet SJK Tiikerit ja sähköpyörätuolijalkapalloryhmä Power Chair.

Tiikerit Kokkola-cupissa kesällä 2023

Uusina innovaatioina seurassa on hyvin startannut kävelyfutis, joka liikuttaa ikääntyneitä ja liikuntarajoitteisia sekä ja lievistä peliä hidastavista rajoitteista kärsivien pelaajien Haaste -ryhmät.

Toimintaamme osallistuminen on vienyt pelaajia aina CP-jalkapallon maajoukkueeseen asti, sillä Tiikereiden kanssa treenaamisen lisäksi monilta aikuispelivuoroilta haasteita hakevat Eetu Kuoppala ja Juha Julmala ovat vakiintuneita kasvoja maajoukkueen peli- ja treenikentillä.

Eetu Kuoppala ja Juha Julmala maajoukkuetehtävissä

SJK matkalla kansainvälisille kentille

Ylen tuoreessa jutussa kerrottiin, että CP-jalkapallon kansainvälisillä kentillä saatetaan nähdä tänä kesänä myös SJK:n joukkue.

Toukokuun IFCPF Club World Cupiin ollaan kasaamassa joukkuetta, jossa mustakultaisia värejä edustaa niin paikallisen kuin kansallisenkin CP-jalkapallon kerma.

Tämä mahdollisuus on seurayhteisöllemme tärkeä tilaisuus, sillä voimme antaa pelaajistollemme mahdollisuuden näyttää maakuntamme väelle ja koko jalkapalloyhteiskunnalle kuinka omien unelmien tavoittelu ei esty erilaisten rajoitteiden vuoksi.

Joukkueen matkaan saaminen edellyttää kuitenkin isoa määrää tukijoita. Tukea voi erilaista näkyvyyttä vastaan tai nimettömästi tarjota jokaisen henkilön ja yrityksen omien mahdollisuuksien mukaan. Jokainen euro on askel matkalla kohti joukkueen tavoitteeksi asetettua MM-kisamatkaa.

IFCPF Club World Cup pelataan 20.-26.5.2024 Olbiassa Italian Sardiniassa. Haluaisitko sinä olla tukemassa joukkueen matkaa kohti maailmanmestaruuskisoja? Ota yhteyttä SJK-junioreiden toiminnanjohtajaan. Yhteystiedot löydät täältä.