SJK-juniorit on Palloliiton Läntisen alueen vuoden seura

Seinäjoella järjestettiin Seurojen Ääni-seminaari 2.-3.2.2024. Seminaarin iltajuhlassa palkittiin Läntisen alueen ansioituneita toimijoita.

SJK-juniorit ja SJK keräsivät palkintoja illan aikana kolmessa kategoriassa. Vuoden poikapelaajaksi valittiin SJK-junioreiden kasvatti nykyinen SJK:n pelaaja Oskari Väistö. Oskari on käynyt läpi SJK-yhteisön pelaajapolun ja pelaa sekä harjoittelee tällä hetkellä SJK:n Veikkausliigajoukkueen kanssa.

Seuran edellinen ja pitkäaikainen puheenjohtaja ja seura-aktiivi Jukka Saarijärvi palkittiin Respect-palkinnolla. Palkinnon perusteina oli pitkäaikainen vuosikymmeniä kestänyt työ seuran ja jalkapallon hyväksi. Merkittävimpänä Seinäjoen Energialiigan organisointi vuodesta toiseen. Energialiigan juuret ovat vuodessa 1973, jolloin se alkoi Törnävä-liigana. Vuonna 2023 Energialiigaa pelattiin 50. kerran.

Illan päätteeksi palkittiin Palloliiton Läntisen alueen vuoden seurana SJK-juniorit. Perusteena oli pitkäjänteinen strategiatyö ja strategian jalkauttaminen toimintaan määrätietoisesti sekä strategiasta johdettujen kehitystoimenpiteiden avulla. SJK-juniorit panostaa merkittävästi valmennusosaamisen kehittämiseen ja valmentajien arkitukeen.

Onnittelut kaikille palkituille!