SJK-juniorit aloittaa cupmatsit

Vanhaan malliin palautettu Suomen Cup on päässyt jo hyvään vauhtiin. SJK-junioreiden osalta cupjuna starttaa Kuortaneen Urheiluopiston I-Mediat Areenassa, missä lauantaina vastaan asettuu sarjaporrasta alempana, Nelosessa, pelaava Lapuan Virkiä.

Kolmosessa pelaava SJK-juniorit arvottiin vierasjoukkueeksi, mutta Lapualla sijaitseva Patruuna Areena on hiukan liian pieni miesten matseihin. Näinpä joukkueet sopivat, että ottelu pelataan lauantaina klo 14.00 Kuortaneella.

SJK-junioreiden joukkueessa nähdään myös tälle tasolle varsin kovatasoinen vahvistus, kun Veikkausliigassa Kuopion Palloseuran ja Seinäjoen Jalkapallokerhon väreissä pelannut seuran oma kasvatti Joona Lautamaja tulee ryhmään.

(Mikko Ylihärsilä Lapualla 2006)

Ottelu on SJK-junioreille ensimmäinen Suomen Cupin ottelu. Toki TP-55:n nimellä on aiemmin oltu kilpailussa mukana ja vähän jopa pärjättykin. Virkiä ja TP-55 ovat myös kohdanneet kilpailussa useitakin kertoja aikaisemmin.

Viimeisin kohtaaminen aikakirjoista löytyy 11.6.2006, jolloin joukkueet ottivat toisistaan mittaa Kiviristin kentällä Lapualla. Vierasjoukkue voitti ottelun jatkoajalla 6-3 (1-2, 3-3). TP-55:n osumista vastasivat Johannes Saranpää, Mikko Ylihärsilä, Tiitus Lehtinen, Mikko Väänänen, Mikael Muurimäki ja Henri Salo.

Jollei mielenkiinto huomenna kohdistu SJK:n Liigacupin matsiin HIFK:ta vastaan, niin ei muuta kuin viettämään ulkoilupäivää Kuortaneen Urheiluopistolle ja katsomaan Suomen Cupin matsia, joka siis alkaa klo 14.00.