Vastuullisten pelimatkojen puolesta   

SJK-juniorit ja Härmän Liikenne ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka pohjalta Härmän liikenne tukee SJK-junioreiden toimintaa ja SJK-juniorit käyttää pelimatkoillaan Härmän Liikenteen kuljetuspalveluita.

Härmän Liikenteen juuret ulottuvat aina vuoteen 1949, jolloin yhtiön perustaja aloitti kuorma-autoliikennöinnin. Toiminta laajeni 1950-luvulla taksitoimintaan. Bussiliikenne alkoi 1960-luvulla. Tänä päivänä Härmän Liikenne on tunnettu vastuullisuudestaan kuljetusalalla. Yhtiössä kiinnitetään erityistä huomiota sosiaaliseen vastuullisuuteen, eli kuljettajien koulutus, ammattitaidon ylläpito, palkkaus, työ- ja lepoajoista huolehtiminen sekä henkilökunnan osallistaminen yhtiön johtamiseen ovat asioita, joita painotetaan Härmän Liikenteellä. Näillä toimilla he myös haluavat erottua kuljetusalan kovassa kilpailussa.

SJK-juniorit joukkueineen kattaa jo yli 1000 pelaajaa, jotka liikkuvat ympäri vuoden pitkin Suomea peli- ja turnausmatkoilla. On ensiarvoisen tärkeää, että lasten ja nuorten turvallisuus on taattu myös matkan aikana. Siksi SJK-juniorit käyttää jatkossa kaikilla bussimatkoilla Härmän Liikenne Oy:n palveluita.