SJK-juniorit ja Stadium yhteistyöhön

SJK-juniorit ja Stadium Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen varustetoimituksista. Sopimus astuu voimaan 1.1.2023 ja on voimassa vuoden 2026 loppuun saakka.

Sopimuksen myötä varusteiden toimitus SJK-junioreille ja seuran pelaajille helpottuu. Tilaaminen tehdään jatkossa verkossa ja varusteet voi tilata vaikka kotiovelle. Seuramalliston toimitukset tulevat Stadiumin keskusvarastolta ja toimitusajat ovat nopeita. SJK-juniorit jatkaa edelleen Adidaksen merkin alla ja peliasut sekä muut seuran urheiluvarusteet tulevat jatkossakin olemaan Adidaksen brändin alla.

Myös Stadium Seinäjoen myymälä Ideaparkissa palvelee seuran jäseniä jatkossa laajalla jalkapallon, treenin, ulkoilun ja vapaa-ajan valikoimalla. Stadiumin myymälässä ja verkkokaupassa jokaisen seuran jäsenen ja kannattajan on mahdollista liittyä 1.1.2023 alkaen Tue Seuraasi -ohjelmaan, jossa keskittämällä ostokset Stadiumille ja liittämällä oman jäsenyyden SJK-junioreihin voit tukea seuran varustehankintoja. Ostokset kerryttävät omaa bonusta jäsenelle sekä extrabonusta seuralle. 

Stadium tekee aktiivisesti töitä urheilutoiminnan tukemiseksi suomessa. Se tapahtuu mm. tukemalla yksityisiä voittoa tavoittelemattomia seuroja eri tavoin taloudellisesti ja hallinnollisesti. Stadiumin TeamSalesin myyntiedustaja ja seuramme tuleva yhteyshenkilö Pekka Sisättö kertoo yhteistyöstä seuraavaa: ”Olemme Stadiumilla erittäin vaikuttuneita SJK-junioreiden työstä suomalaisen juniorijalkapallon eteen. Seuran visiona on olla Suomen paras monitasoseura, ja tätä toteuttamaan se tarvitsee vahvat, vastuulliset ja tavoitteelliset kumppanit, jollainen me aiomme olla. Lisäksi kyseessä on yksi tyylikkäimmistä suomalaisista urheiluseuroista mitä tulee seuravarusteisiin ja brändiin, ja mielestämme on tämänkin vuoksi upeaa lähteä toimimaan seuran virallisena varustetoimittajana tästä eteenpäin. Arvostamme myös erittäin suuresti seuran pyrkimystä mahdollistaa jalkapallon harrastaminen kaikille tasoon ja lähtökohtiin tuijottamatta, niin seuran ensiluokkaisen strategian kuin esimerkiksi Respect-rahaston voimin. Tämänkaltaisen toimijan kumppanina on etuoikeutettua toimia.”

Seuran toiminnanjohtajan Jussi Saarijärven mukaan alkava yhteistyö on iso askel seuran palvelunlaadun kehittämiseksi jäsenistölleen. Varusteiden hankkiminen ei jatkossa ole enää sidottu toimiston tai Wallsportin kioskin aukioloaikoihin, vaan loppukäyttäjät saavat tilata omalta kotisohvaltaan tuotteet toimitettuna haluamaansa paikkaan. Stadium on yrityksenä hyvä kumppani ja heillä on aito tahto olla mukana seuran kehitystarinassa auttamalla varusteasioissa ja myös osallistumalla seuran tapahtumiin. Toivotamme Stadiumin tervetulleeksi SJK-perheeseen!