SJK liikuttaa Seinäjoella

SJK liikutti keskiviikkona 19.4. Tikkuvuoren päiväkodin lapsia Kyrkösjärven tekonurmella. Noin 80 eskari- ja viskari-ikäistä lasta osallistui tapahtumaan, jossa neljällä rastilla leikittiin erilaisia leikkejä pallon kanssa.

SJK:n edustusjoukkueista olivat mukana liikuttamassa Markus Arsalo ja Venla Laitila. Kiitos pelaajille mukanaolosta ja leikkiin heittäytymisestä. Myös seuran omat työntekijät heittäytyivät hienosti mukaan leikkiin ja vanhakin nuortui leikin lomassa. Rastien jälkeen lapset saivat kysyä edustusjoukkueiden pelaajilta omia tärkeiksi koettuja kysymyksiä. Kysymyksiä tuli iso määrä ja moni lapsi totesi myös pelaavansa tai aloittavansa jalkapallon pelaamisen. Palautteista päätellen lapset nauttivat tapahtumasta. Leveät hymyt ja punaiset posket kertoivat myös samasta.

Tapahtuma oli osa sarjaa, jossa SJK vierailee päiväkodeissa liikuttamassa lapsia. Seuraavat tapahtumat ovat 26.4. klo 9.30-10.30 Kertunlaakson kentällä, 3.5. klo 9.30-10.30 Pajuluoman kentällä ja 10.5. klo 9.30-10.30 Pohjan Taika päiväkodissa.