T13 jatkoon Helmariliigassa

SJK-junioreiden T13-joukkue selvitti tiensä jatkoon Helmariliigassa. Tänään Wallsport Areenassa pelatusta Läntisen alueen lohkosta eteni jatkoon kaksi joukkuetta. Turnas jatkuu 27. huhtikuuta Tampereella toisen kierroksen otteluilla.

Helmariliigassahan ottelut pelataan siten, että jokainen puoliaika lasketaan yhdeksi otteluksi. Näin puoliajan voitosta saa kolme pinnaa ja tasapeliin päättyneestä puoliajasta pisteen.

Turnauksessa oli mukana yhteensä kuusi joukkuetta, jotka pelasivat kahdessa lohkossa. SJK aloitti omassa lohkossaan Norrvalla FF:a vastaan voittaen 1-0 ja 1-0, eli näin tilille helähti heti kuusi pistettä. Samaan aikaan toisella kentällä vastakkain olivat Malax IF ja VIFK. Puoliajat päättyivät 1-1 ja 1-0, eli MaIF otti tililleen neljä pistettä.

Turnauksen toisissa otteluissa Norrvalla FF testasi KPV:n napaten pisteen ensimmäisen puoliajan tasanumeroilla 1-1. Toisen jakson vei KPV 1-0. Viereisellä kentällä VIFK kaatoi puolestaan GBK:n 2-1 ja 1-0.

Kolmansissa otteluissa SJK kohtasi KPV:n ja Malax IF GBK:n. SJK:lle riitti turnauksen finaalipaikkaan ensimmäisen puoliajan 1-0 –voitto. Näin toisen puoliajan 3-1 –tappio ei merkinnyt mitään. Toisessa lohkossa Malax IF otti selvän voiton 3-1 ja 2-0.

Sijoista 5.-6. GBK v Norrvalla FF numerot olivat 1-2, 1-0. Sijoista 3.-4. VIFK v KPV 0-3 ja 1-0. Finaalissa Malax IF oli SJK:ta parempi lukemin 1-0 ja 2-0. Näin siis sekä Malax IF, että SJK lähtevät Tampereelle kokeilemaan osaamistaan.

Kuvagallerioita turnauksesta löytyy täältä.