Turnausvoitto Kuortaneelta

SJK-junioreiden joukkue, joka alun perin piti olla alkukaudesta vähemmän pelanneista nollaseiskoista koottu ryhmä, osallistui lauantaina 19. helmikuuta Kuortaneen Urheiluopistolla pelattuun Ilmajoen Kisailijoiden järjestämään turnaukseen.

Nollaseiskoista osa jäi tällä kertaa sairastelun takia pois ja joukkuetta täydennettiin nollakasien ryhmästä turnausjoukkueeseen.

Peleissä joukkueella oli selkeät teemat joita on harjoiteltu. Ottelut myös kuvattiin siten, että tallenteiden avulla joukkue pääsee myöhemmin katsomaan peleistä onnistumiset ja kehitettävät asiat.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Larsmo BK, joka kaatui Arttu Matilaisen ja Hermanni Honkolan osumilla 2-1.

Toisessa pelissä vastassa oli Liiga Pohjoiseen valmistautuva Jyväskylän Komeetat. Peli oli tasainen vääntö päättyen lopulta maalittomana.

Kolmannessa matsissa SJK-juniorit kohtasi FC Ylivieskan B-junnut. Joukkue oli täynnä isoja kavereita ja osa Seinäjoen poikia kolmekin vuotta vanhempia.  Jälleen kerran taito kuitenkin voitti voiman ja fyysisyyden. SJK-juniorit voitti ottelun 3-2 ollen pelillisesti selkeästi parempia.

SJK-junioreiden maalintekijöinä ottelussa FC Ylivieskaa vastaan onnistuivat Aapo Välimäki, Lauri Lampinen ja Veikka Marjanen. Voitto tuosta kamppailusta tarkoitti samalla turnausvoittoa!

–          Näistä peleistä jäi hyvä fiilis, koska ne asiat mitä olemme treenanneet alkoivat näkyä peleissä  kokoajan paremmin, tyytyväinen valmentaja Esa Haanpää myhäili.

–          Vielä kun kokemattomat pelaajat saavat lisää pelirohkeutta niin, että tohtivat kokeilla ja tehdä  opittuja asioita kentällä niin silloin saadaan tasaisuutta vielä enemmän pelaamiseen, lisäsi ”Eski”.

–          Toivon, että jatkossa pelaajat oppivat luottamaan itseensä, pelikaveriin ja meidän pelitapaan vielä rohkeammin, ”Eski” tiivisti fiilikset.