Tärkeää asiaa vanhemmille

SJK-juniorit järjestää todella tärkeän tapahtuman seurassa pelaavien 2014-2015 syntyneiden  pelaajien vanhemmille 15. maaliskuuta Elinkeinotalon salissa. Meidän mielestämme on oikeasti tärkeää, että perheestä osallistutaan tähän tapahtumaan.

Starttipaketti, jossa käsitellään kattavan tietopaketin muodossa seuran asioita, järjestetään klo 18.00 alkaen. Tapahtumassa käydään läpi asioita, jotka jokaisen vanhemman olisi hyvä tietää. Avataan juttuja siitä, miten meidän seurassamme toimitaan ja miten  seuraa  ja harrastavia lapsia pyritään kehittämään.

Käydään lyhyesti läpi seuran toiminta-ajatus, arvot, strategiset tavoitteet ja tulevaisuuden visiot.

Esittelemme myös seuran henkilökunnan ja heidän vastuualueensa niin, että jokainen vanhemmista tietää kenen puoleen kääntyä jos tarvitsee tukea heille tärkeissä asioissa. Kerromme myös  mikä on SJK-perhe ja ketä siihen kuuluu.

Esittelemme myös seuran kehittämän pelaajapolun ja kerromme, miten se jatkuu eteenpäin. Käymme läpi, miten toimimme harjoituksissa sekä peleissä ja perehdymme myös siihen, mikä on perheen rooli lapsen harrastuksessa. Kerromme vapaaehtoisten tekijöiden tärkeydestä junioreiden harrastuksessa ja avaamme sitä, millaisia rooleja yhteisössämme on tarjolla halukkaille, sekä kerromme miten niihin pääsee, jos haluaa mukaan aktiiviseen toimintaan.

Toivottavasti mahdollisimman moni vanhemmista pääsee paikalle ja saa kattavan paketin siitä, mitä on olla  jalkapalloa harrastavan pelaajan vanhempi ja miten kannustaa ja tukea häntä niin, että hän löytäisi sen oman parhaan tasonsa. KOHTI UUSIA ELÄMYKSIÄ.  ILMOITA MY CLUBISSA itsesi tapahtumaan. Tapahtuman kesto noin  60min-70min

TERVEISIN ESA HAANPÄÄ

SJK-Juniorit