Tervetuloa Adidaksen kenkäsovitusiltaan!

Stadium Team Sales järjestää yhdessä Adidaksen kanssa kenkäsovitusillan kaikille SJK-junioreiden intohimoisille jalkapalloilijoille. Illan aikana on mahdollisuus päästä sovittamaan Adidaksen Elite-tason

jalkapallokenkiä Adidaksen ja Stadiumin myyjien avustuksella. Tämä on tilaisuutesi kokea huippuluokan mukavuus ja suorituskyky!

Ota asiantuntijoidemme vinkit talteen ja päivitä pelikenkäsi kevääksi!

Aika: keskiviikkona 14.2.2024 klo 15-19

Paikka: Stadium Seinäjoki (Ideapark Seinäjoki, Suupohjantie 57)

Ohjelma

Tule kuulemaan lisää Adidaksen Elite-malliston jalkapallokenkien ainutlaatuisista ominaisuuksista sekä kokeilemaan eri kokoja ja malleja saadaksesi juuri sinulle sopivimmat jalkapallokengät. Adidaksen ja Stadiumin edustajat ovat paikalla auttamassa oikean valinnan tekemisessä.

Tilaaminen

Adidaksen Elite tason nappikset pääset tilamaan Seinäjoen Stadium liikkeestä myyjien avustuksella.

Tarjoukset

Tapahtumapäivänä Adidaksen jalkapallovalikoima ovat saatavilla 25 % alennuksella normaalihinnoista Stadium Seinäjoen myymälässä. Tarjous ei koske seuratuotteita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin .

Mikäli et löydä tapahtumapäivänä oikeaa kokoa myymälähenkilökunta auttaa sinua Order In Store tilauksen tekemisessä sekä saat tarvittaessa tapahtumassa oman etukoodin, jonka avulla voit hyödyntää saman tarjouksen verkkokaupassamme stadium.fi. Tarjous koodi koskee normaalihintaisia Adidaksen jalkapallovalikoiman tuotteita verkkosivuillamme stadium.fi ja on voimassa 14.2.2024-16.2.2024 välisen ajan. Tarjous ei koske seuratuotteita tai suoraan yhteistyökumppaneilta toimitettavia tuotteita eikä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Tämä on tilaisuutesi päivittää jalkapallovarusteesi parhaimpaan mahdolliseen.

Tule mukaan tutustumaan huippuluokan varusteisiin!

Terveisin,

Stadium Team Sales & Adidas