Tule mukaan Värimiehet Cupiin!

SJK-juniorit järjestää 19. kesäkuuta Värimiehet Cupin vuosimallin 2013-joukkueille. Turnaukseen ovat tervetulleita sekä tytöt, että pojat. Sekä tytöissä, että pojissa pelataan kahdeksan joukkueen kilpa- ja haastesarjat.

Ottelut tullaan pelaamaan OmaSP Stadionilla ja viereisellä Jouppilanvuoren tekonurmella. Jokaiselle joukkueelle taataan kaksi matsia Suomen hienoimmalla jalkapalloestradilla, OmaSp Stadionilla.

Kaikissa sarjoissa joukkueille tulee 5-6 ottelua ja kolme parasta palkitaan pokaalein ja mitalein. Yhteen sarjaan sopii mukaan maksimissaan kahdeksan joukkuetta, eli kannattaa ilmoittautua nopeasti. Joukkueen pelaajamäärä on maksimissaan 10 pelaajaa. Ilmoittautumiset turnaukseen 15.5. mennessä.

Ottelumuoto turnauksessa on 5 v 5 ja otteluaika 1 x 25 minuuttia. Sijoitusotteluissa mennään tasatilanteessa suoraan rangaistuspotkukilpailuun, jossa kolme laukojaa.

Turnauksessa joukkueet ruokailevat SJK:n liigapelaajien tapaan OmaSp Stadionin ravintolassa. Ruokailun hinta on 7,90 lapsilta ja 10,90 aikuisilta. Ruokailijoiden määrä tulee ilmoittaa 1.6. mennessä osoitteeseen varimiehetcup@gmail.com

Turnausmaksu on 150 €/osallistuva joukkue.

Ilmoittautuminen