Turnaus starttasi mainiosti

SJK-junioreiden järjestämä P-14-ikäluokan turnaus Kuortaneen Urheiluopiston I-Mediat Areenassa starttasi kummankin isäntäseuran joukkueen osalta mainiosti. Mukana on P15-ikäluokan haastejoukkue paikkaamassa poisjäänyttä VPS:aa, joten kahdeksan joukkueen turnaus saadaan pelattua täysimittaisena.

Pelit aloitettiin jo tänään klo 16.00 P15 poikienkohdattua avausmatsissa Jyväskylän Komeetat. SJK sai otteluun varsin loistavan alun mennen muutamassa minuutissa kahden maalin johtoon. Lopulta kamppailu päättyi 4-1 (3-0) vieraiden tehtyä kavennusmaalinsa käytännössä ottelun viimeisellä potkulla.

Lassi Rintamäki iski SJK:n kaksi ensimmäistä maalia  Jussi SUomisen ja Aapo Välimäen täydennettyä mukavasti sujuneet maalikarkelot.

Päivän toisessa koitoksessa SJK sai vastaansa JJK:n. Ottelu oli suhteellisen tasainen. Isännät olivat kuitenkin lopuksi vahvempia numeroin 3-1 (2-1).

SJK:n mentyä johtoon JJK tasoitti pilkulta, mutta ennen puoliaikaa mustanuttuiset siirtyivät johtoon sinetöiden kamppailun toisella puoliajalla. SJK:n osumista vastasivat kahdesti osunut Arttu Matilainen ja Aatu Piiroinen.

Wasa Fotbollsakademin ja Turun Palloseuran välinen koitos oli tasokas ja vauhdikas tarjoten myös hyvän setin hienoja osumia. Vaasalaiset laittoivat TPS:n ahtaalle joutuen kuitenkin taipumaan lopulta numeroin 3-2 (2-2). Etenkin ottelun ensimmäisellä puoliajalla vaikutti siltä, että luvassa on todelliset maalikarkelot, mutta puolustaminen tiivistyi toisella jaksolla molempien osalta.

Illan päätöskamppailussa vastakkain olivat Laajasalon Palloseura Helsingistä ja sekä Keravan, että Tuusulan suunnalta tuleva Pallokerho Keski-Uusimaa. Hyvällä tempolla vauhtiin lähteneen kamppailun vei PKKU nimiinsä 2-0 (1-0).

Pelit jatkuvat lauantaiaamuna klo 09.00. Alkulohkoissa pelataan yksinkertainen sarja, jonka jälkeen sunnuntaina nähdään vielä sijoitusottelut. Niissä kohtaavat samoille sijoille lohkoissaan sijoittuneet joukkueet. Finaali starttaa klo 12.45.

Otteluiden kuvagalleriat tulevat tämän linkin taakse illempana.

Su 23.1.2022

13  7-8                                             09:00                  Lohko B | Sija 4 v Lohko A | Sija 4

14  5-6                                             10:15                  Lohko B | Sija 3 v Lohko A | Sija 3