Yhteistyötä DBC Seinäjoen kanssa

SJK-juniorit ja DBC Seinäjoki ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen fysioterapiapalveluista kattaen kaudet 2022 ja 2023. DBC Seinäjoki on toiminut Seinäjoella vuodesta 1996 alkaen ja erikoistunut tuki- ja liikuntaelinongelmien ennaltaehkäisyyn, fysioterapiaan ja kuntoutukseen.

DBC tuottaa palveluita urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen sekä urheilutestaukseen valmennuksen tueksi. DBC Seinäjoki on osa SJK-konsernia ja siksi myös luonteva valinta yhteistyökumppaniksi.

DBC Seinäjoki tarjoaa SJK-junioreiden jäsenille fysioterapeutin tekemän urheilijakartoituksen ja siihen liittyvät tukiharjoitusohjeet urheilijan lajinomaisen suorituskyvyn optimoimiseksi jäsenhintaan. Lisäksi DBC testaa SJK-junioreiden pelaajat ja järjestää teippaus- ja huoltajakoulutuksia taustahenkilöille.

Uutena erittäin mielenkiintoisena elementtinä sopimukseen tulee TYHY-tapahtumien mahdollistaminen seuran yhteistyöverkostolle. DBC järjestää työhyvinvointipäiviä ja -valmennuksia. DBC Seinäjoen toimitilat löytyvät Torikeskuksen toisesta kerroksesta.

Kuvassa toiminnanjohtaja Jussi Saarijärvi on juuri käynyt DBC Seinäjoen fysioterpautti Tommi Haanpään urheilijakartoituksessa ja lopputulema oli, että vaivaan sai apua mutta urheilijaa siitä ei enää tule.