C15 hurjana

SJK-junioreiden C15-joukkue otti viikon toisen murskavoittonsa kaadettuaan FC Sportin peräti 11-0 (3-0) Prunttimäessä joukkueen innostuttua toisen puoliajan lopussa melkoiseen menoon.

Taukoon mennessä Lauri Polari, Aatu Metsä-Ketelä ja Samu Niemelä olivat vieneet kotijoukkueen turvalliseen kolmen maalin johtoon.

Ilotulitus huipentui mustanuttuisen kotijoukkueen toimesta minuuttien 58 ja 78. väliin. Näiden 20 minuutin aikana kotijoukkue paukutti taululle peräti kahdeksan maalia.

Lauri Polarin illan saldo oli kaksi hatullista temppuja, eli kuusi maalia. Miikka Ruokamo, Joona Lindgren ja Andre Tuomelakin ehtivät maalaamaan loppusuoralla.

Joukkue on pelannut nyt syyskierroksella kaksi ottelua ja maaliero on 17-0. Luonnollisesti hallussa on sarjan piikkipaikka.