Ajoissa paikalle Prunttimäkeen

Tänään on jälleen jo 45. kertaa pelattavan Seinäjoen Energialiigan pelipäivä Prunttimäessä ja ainakin aamutuimaan sää vaikuttaa kerrassaan uskomattoman upealta.

Muutama sana kuitenkin illan peleihin saapuville perheille ja katsojille. Prunttimäki on omalla laillaan melko haasteellinen pelipaikka pysäköinnin kannalta, etenkin kun puhutaan jatkuvasta liikenteestä kohti kenttää ja pois sieltä.

Eli, lyhykäisyydessään, tulkaa paikalle ajoissa. Parkkeeraaminen on oma rituaalinsa ja siinä saattaa joutua odottamaankin hiukan. On myös nähdyn perusteella mahdollista, että auton joutuu jättämään tien varteen saakka.

Joka tapauksessa, kannattaa todellakin tuoda pelimiehet ja –tytöt ajoissa paikalle, eikä jättää saapumista viime tippaan. Näin myös joukkueiden valmentajat tietävät, paljonko heillä on pelaajiaan käytössä.

Seinäjoen Energialiigan otteluohjelmat, lohkojaot ja kokoonpanot löytyvät kaikki täältä seuran nettisivuilta. Eli ylälaidasta klikataan kohdasta ”SEURA”. Sen jälkeen vasemmasta palkista ”Energialiiga” ja sieltä löytyy vastauksia joko suoraan jutusta ja linkeistä.

Tervetuloa!