Akatemia voittoon Kokkolassa

Akatemia voittoon Kokkolassa TP-Seinäjoen Akatemia avasi kautensa SM-sarjassa hienolla vierasvoitolla Kokkolassa. KPV Akatemia kaatui 2-3 (1-1).Jere Jääskeläinen siirsi oranssipaidat johtoon vartin kohdalla Nuutti Panulan esityöstä. KPV tasoitti lukemat juuri ennen taukoa, mutta Ville Pajulan kaksi pikamaalia Johannes Saranpään hyvistä tarjoiluista toisen jakson puolivälissä riittivät kolmeen pisteeseen, vaikka kotijoukkue tuli vielä lopussa maalin päähän.Maalinteossakin onnistunut Jääskeläinen uurasti jeremäiseen tapaan keskikentällä ja oli voiton takuumiehiä. Janne Ahola oli mies paikallaan TP-Akatemian maalinsuulla. Panula väläytteli kärjessä vaikka maalit jäivät vielä puuttumaan. Anssi Syrjämäki ja Rami Sariola pitivät puolustuksessa KPV:n pelätyn Arttu Seppälän kohtuullisen hyvin aisoissa.