B1 nousi hienoon voittoon

TP-Seinäjoen B1-juniorit olivat alussa vaikeuksissa PK-35:a vastaan SM-karsintasarjan kolmannella kierroksella, mutta joukkue nousi lopulta komeaan 3-1 (1-1) –kotivoittoon.Varsinkin PK-35:n kärkipelaaja Francis Tshibasu aiheutti oranssipaitojen puolustukselle avausjaksolla ongelmia. Vaikeasti pideltävä hyökkääjä pääsi harhautusten jälkeen laukomaan, Petri Välimäki torjui vedon, mutta Jonathan Korhonen oli ensimmäisenä irtopallossa ja siirsi vierasjoukkueen johtoon.Tommi Haanpää käytti PK:n puolustuksen passiivisuuden hyväkseen 28 minuutin kohdalla ja eteni laukaisupaikkaan, tarkka matala veto upposi alakulmaan ja numeroiksi 1-1. Jo ennen tätä Ville Pakkala puski hieman alanurkasta ohi Haanpään vapaapotkusta.Toinen puoliaika alkoi selvässä TP:n hallinnassa ja peliä käytiin vastustajan kenttäpäädyssä. Nuutti Panula pelasi laidalta Pakkalalle pallon kärkeen, tämä oli jo menettää pelivälineen, mutta sai sen vielä mukaansa ja ohitti vastustajan maalivahdin siirtäen kotijoukkueen johtoon. Kolmas osuma oli lähes alusta loppuun Sami El-Bashin komea työnäyte. Mies riisti vastustajalta pallon omalla alueella ja lähetti syötön laitaan Panulalle, joka eteni vauhdilla ja lähetti oivan syötön takaisin maalinedustalle, jonne El-Bash oli jo ehtinyt ja nosti tyylikkäästi 3-1.PK yritti vielä lopussa käynnistää jonkinlaista takaa-ajoa, mutta Välimäki torjui muutaman kerran loistavasti TP:n maalilla. Jukka Ahola pelasi varman ottelun oranssipaitojen keskuspuolustuksessa katkoen pallot väljemmille vesille.