B2 jyrää vakuuttavasti

B2 jyrää vakuuttavasti TP-Seinäjoen B2-juniorit ovat aloittaneet Ykkösen pohjoislohkon suvereeniin tyyliin. Lauantaina VIFK poistui Törnävän hiekalta 4-0 (1-0) –tappio niskassaan. TP oli myös pelillisesti vastustajaa edellä, joten voitto oli ehdottoman ansaittu. VIFK:lla ei juuri ottelussa vaarallisia maalintekopaikkoja ollut.Avausosuma syntyi otolliseen paikkaan juuri ennen taukoa. Jaakko Saranpää puski lähes maaliviivalta Jyri Reinilän korkean keskityksen verkkoon. Kentän hahmoihin kuulunut ja keskikentällä oranssipaitojen peliä energisesti pyörittänyt Saku Koskinen rynnisti toisella jaksolla rangaistusalueelle sillä seurauksella että mies kaadettiin ja Juho Pajula iski pilkulta 2-0. Kolmannen tälläsi näyttävästi tolpan kautta vasemmalla laidalla kovasti töitä tehnyt ja näkyvässä roolissa ollut Jaakko Lampi. Vaihdosta sisään tullut Tuomo Ojala sinetöi loppunumerot hyvällä haltuunotolla ja sitä seuranneella tarkalla vedolla Pajulan vapaapotkusta.