Tasapeli taistelemalla

Tasapeli taistelemallaTUS – TP-Seinäjoki 0-0 (0-0)TP-Seinäjoki haki maalittoman taistelutasapelin Teerijärven pienikokoiselta hiekkakentältä, missä ei tilanteilla juhlittu. Vaikka kenttä olikin pieni ja pallo lähti maalivahdilta helposti syvälle vastustajan alueelle, ei tilanteita tullut paljon, koska molempien joukkueiden puolustuksen olivat erittäin vahvoja.TUS aloitti rivakasti, muttei kyennyt aiheuttamaan vaaratilanteita Janne Aholan maalille. Ensimmäisen puoliajan parhaat paikat loi TP. Ensin avaukseen palannut Tiitus Lehtinen puski hyvin ja vähän myöhemmin asialla oli Cassiano puskien vaarallisesti. Myös Mikko Ylihärsilän terävä veto viuhui niukasti yli Andreas Kaitajärven vartioiman maalin yli.Toisen puoliajan alussa oli isännillä kaksi erinomaista paikkaa siirtyä johtoon. Ensimmäisen vedon Janne Ahola torjui ilmiömäisesti ja toinen painui niukasti yli maalin.Aivan ottelun lopussa Mikael Muurimäki oli päästä ratkaisemaan ottelun, mutta lopulta tilanteesta tuli vain maalipotku.”Siinä kohdassa ajattelin, että rehellisyys ei todellakaan peri maata. ’Mikki’ oli liian rehellinen. Jos hän olisi kaatunut, ei tuomarilla olisi ollut muuta mahdollisuutta kuin antaa rankkari, mutta hän yritti loppuun saakka” mietiskeli päävalmentaja Thomas Dunne ottelun jälkeen.Dunne oli ottelun lopputulokseen tyytyväinen, eikä noitunut menetettyjä pisteitä.”Sanoisin, että tämä oli enemmänkin voitettu piste kuin hävitty piste. TUS oli todella hyvä tänään ja olen aivan varma, että täältä ei moni joukkue hae pisteitä. En ihmettele ollenkaan, että he hävisivät vain kerran kotonaan viime kaudella. Joukkue pelaa erittäin fyysisesti, kenttä on mikä on ja tuuli vielä vaikeutti olosuhteita. Ihan hyvä piste” Dunne analysoi tapahtumia.”Olisimme voineet voittaa matsin, mutta olisimme voineet myös hävitä. Tulimme tänne nuorella joukkueella ja otimme pisteen. Tällainen peli on oikeastaan siitä kiinni, kumpi tekee virheen. Tänään ei kumpikaan puolustus tehnyt sitä olennaista virhettä. Olin erittäin tyytyväinen meidän puolustukseemme ja maalivahtipeliimme. Ne olivat hyvää tänään” hehkutti Dunne alakerran tasaisen varmaa esitystä.Oli todella ilahduttavaa nähdä Tiitus Lehtinen jälleen mukana kentällä. Vaikka Tiitus ottikin TP:n ainoan varoituksen jo kolmen minuutin pelin jälkeen, oli hän melkoinen päällikkö yhdessä Vesa Kivimäen kanssa topparin tontilla. Laidoilla Henri Erti ja Lasse Männikkö pelasivat myös hyvin. Männikkö jopa niin vahvasti, että hänet palkittiin kolmella veikkaustähdellä ottelun parhaana pelaajana.”Ennen ottelua olin hieman huolestunut siitä, että olemme päästäneet maaleja viime peleissä. Nyt puolustus oli tosi hyvä ja luotettava” lisäsi Dunne.TP-Seinäjoki: Janne Ahola, Lasse Männikkö, Tiitus Lehtinen (v), Vesa Kivimäki, Henri Erti, Ville Pajula, Jere Jääskeläinen, Cassiano (82. Pekka Väänänen), Johannes Saranpää, Mikael Muurimäki, Mikko Ylihärsilä (80. Henri Salo)