D13 kulta nousi

Yksi SJK-junioreiden D-13 (kulta) -ikäluokan peliryhmä on saanut kevät kierroksen pelattua oman ikäisten piirisarjan "Kolmosessa". Saldona peleistä 6 voittoa, 2 tasan ja 1 tappio.

Ja nousu syyskierrokselle "Kakkoseen" Kaksi viimeistä peliä ratkaisivat nousijajoukkueet. Toiseksi viimeinen peli oli FC Kiistoa vastaan vaasassa, jonka ryhmä hävisi 2-1. Peli oli taistelu ilmeeltään varmaan meidän paras peli koko keväänä, vaikka se kevätkierroksen ainoa häviö olikin.

Nyt maanantaina voitimme Malax IF:n raviskalla 7-2, joka ratkaisi nousun. Pelillisesti emme aivan parhaiten onnistuneet. Varsinkin maalintekotilanteissa oli pelin alkupuolella hätäilyä, mutta pelin edetessä tasoero näiden joukkueiden välillä kävi selväksi ja voitto varmisti nousun tälle peliryhmälle.

Pelaajia kevään peleissä on ollut hyvin, eikä ole tarvinnut paljon "lainata" pelaajia muista ikäluokan peliryhmistä, vaikka pieniä loukkaantumisia on ollutkin. Pelaamisemme on kehittynyt kauden aikana ja poikien itseluottamus on noussut voitettujen pelien myötä. Vieraspelit on kuljetti pääasiassa bussilla, joka näytti nostavan joukkuehenkeä runsaasti. Tänä on ollut tärkeää, kun ryhmään on talven aikana tullut paljon uusia pelaajia. Poikien taktinen osaaminen on myös kehittynyt, mikä on näkynyt tuloksina peleissä. Tämä jos mikä tuo lisää kipinää ja intohimoa kuningasjalkapalloa kohtaan.