FF Jaro parempi Joupiskalla

Reilu viikko sitten SJK-junioreiden P13 kaatoi Liiga Pohjoisen karsinnassa pietarsaarelaisen FF Jaron. Nyt joukkueet kohtasivat itse sarjassa ja vieraat saivat revanssin napattuaan 2-1 -voiton mukaansa. Kaiken kukkuraksi voitto oli täysin ansaittu.

Jos edellisessä ottelussa kotijoukkue pelasi vallan mainiosti, nyt tuo esitys oli vain häilyvä muisto. Ei siis mikään ihme, että erinomaisesti pelannut vierasjoukkue oli parempi.

SJK-juniorit v FF Jaro 1-2 (1-2)

09 min 0-1 Joar Laakso

15 min 0-2 Joar Laakso

18 min 1-2 Arttu Matilainen (rp)

Muutos kotijoukkueen pelissä oli edelliseen kohtaamiseen verrattuna räikeä. Peli oli hermostunutta ja helpotkin syötöt menivät hiukan mihin sattuu. Juuri tällaisten syöttöharhojen lopputulemana virtuaalisella tulostaululla olikin vartin jälkeen vieraiden kahden maalin johto.

Sellainen ihme kuitenkin nähtiin tänään, että SJK-juniorit sai rangaistuspotkun. Niitähän ei juurikaan ole kotijoukkueille sen enempää karsintapeleissä kuin muissakaan tuomittu, vaikka aihetta toki olisi ollutkin.

Tuon pilkun pisti maaliin Arttu Matilainen, mutta siihenpä riemunhetket jäivätkin ja kaikki ottelun osumat oli tarjoiltu jo alle 20 minuutin pelaamisen.

Jatkossa on kotijoukkueen syytä saada huolellisuutta tekemiseensä, sillä täysin paineettomassa tilassa pitäisi kyllä sillä viilaamisella syöttöjen onnistua, mitä nuoriso on talven aikana tehnyt.

Ottelun kuvagalleria

Linkki 1