Haastajat taistelivat tasurin

TP-Seinäjoki – FC Kiisto 0-0 (0-0)Prunttimäen kentällä nähtiin todellinen taistelu, kun haastejoukkue pelasi yli puolet ajasta vajaalla ja jakoi pisteet FC Kiiston kanssa. Tilanne syntyi 25 min, kun Roope Takala hermostui vastustajalle tämän rikkoessa häntä ja päästi suustansa ei-toivottavia ilmaisuja vastustajan ihonväristä, josta ihan oikeutetusti tuomari näytti punaista. Turha ja tyhmä teko, etenkin kun joukkue kärsii loukkaantumisista ja pelikiellosta entuudestaan. Nyt nuoret miehet jäitä hattuun, keskitytään pelaamiseen ja jätetään turha huutelu pois. Haastejoukkue osoitti kuitenkin myös alivoimalla vahvaa pelaamista jokaisen pelaajan antaessa itsestään kaiken ja vähän enemmänkin. Joona Hautala joka ensimmäisen jakson alussa sai hieman jaloille oli taas toisella jaksolla täysillä mukana ja vaikka pelipaikkaa laskettiin alemmas, niin toi palloa ylös välillä todella näyttävästi. Myös Samuli Aaltonen ja Aleksi Aho alkavat kuntoutua, ainakin peliesitysten perusteella, ja sitten herra Pekka Jaskari, joka raatoi aivan uskomattomasti ja Pekalle jos kelle, olisi maalin mielellään suonut, sillä miehestä paistoi naamalta sellainen harmistus kun pallo ei maaliin asti mennyt. Vajaalla pelatenkin kotijoukkueella ei ollut hätää ja sillä oli useita namu paikkoja ratkaista ottelu edukseen. Vain vierasjoukkueen uhrautuvainen peli ja hyvä maalivahti esti maalien syntymisen. Joukkue isolla J:llä ansaitsee isot aplodit jännittävästä ja vauhdikkaasta pelistä. TP- Seinäjoki: Tuomas Tuomaala, Jarkko Orava, Tuomas Kallionpää, Ville Salonpää, Roope Takala, Teemu Miilumäki, Aapo Metsä-Ketelä, Eetu Takala, Joona Hautala, Aleksi Oijennus, Aleksi Aho, Taavi Ahopelto, Niklas Tuovinen, Samuli Aaltonen, Lauri Hautamäki, Pekka Jaskari