Huikeaa menoa Vaasassa

SJK-junioreiden nollaneloset olivat aivan hurjina Vaasassa pelatussa Suomen Palloliiton Puolen Suomen Liigan turnauksessa. Joukkue pelasi kahdesti ja myös voitti kahdesti päästämättä maaliakaan omiin.

Ensimmäisessä matsissa vastassa oli Jyväskylän Jalkapalloklubi, joka kaatui 2-0 (1-0) tiukan kamppailun jälkeen. Vierasjoukkueena Nya Ehnvallenilla esiintynyt SJK-juniorit meni johtoon ensimmäisen puoliajan lisäajalla Daniel Hietalan osumalla ja iski lopullisen niitin 61. minuutilla Berat Akdoganin toimesta.

Toisen ottelunsa pietarsaarelaista FF Jaroa vastaan SJK-juniorit ratkaisi jo ensimmäisellä jaksolla tulitettuaan kuusi maalia. Ottelu päättyi lopulta murskaavin 9-0 (6-0) –numeroin Fennia Areenalla.

Paavo Nyrhinen iski alkutahdit viimeistellen ekan vartin aikana hattutempun. Siitä jatkoi Santeri Kotila maalaamalla kahdesti ennen kuin Nyrhinen lisäsi saldonsa neljään juuri ennen puoliaikaa.

Toisella puoliajalla Vili-Verneri Tuisku, Julius Hirvelä ja Joona Haapa-Aho täydensivät loppunumeroiksi 9-0.

Viidne ottelun jälkeen SJK-juniorit johtaa sarjaa ilman pistemenetyksiä maalierolla 23-2. Kakkosena on oululainen Tervarit, joka on pelannut kerran tasan yhtä monesta matsista. Ilman tappioita on myös joensuulainen JIPPO kolmantena, mutta he ovat pelanneet jo kuudesti ja näistä matseista puolet on päättynyt tasan.