Hurja ilotulitus vieraissa

Töjby FC v SJK-juniorit 4-7 (2-5)

10 min 0-1 Niko Hietaharju

14 min 0-2 Niko Hietaharju

26 min 0-3 Niko Hietaharju

28 min 0-4 Sami Viljanen

34 min 1-4 Björn Groop

36 min 2-4 Pontus Prinsen

39 min 2-5 Eetu Salomäki

48 min 3-5 Björn Groop

81 min 3-6 Teemu Kukila

88 min 4-6 Jonatan Prinsen

90 min 4-7 Joonas Kuivalainen

Kauden viimeinen vieraspeli sujui SJK-junioreiden osalta hurjan ilotulituksen myötä suotuisissa merkeissä sarjapaikastaan taistelevan Töjbyn FC:n isännöimässä kamppailussa. Voittoa saatiin omalla laillaan kuitenkin jännittää loppuhetkille saakka, sillä vielä viimeisten parin minuutin aikana kumpikin osui kertaalleen.

Kotijoukkue valahti tappion myötä putoamisviivan alapuolelle ottelussa, jolla ei vapautunutta peliä pelanneelle vierailijalle ollut sen suurempaa merkitystä sarjataulukon komannen sijan varmistuttua jo aiemmin.

SJK-junioreiden Niko Hietaharju oli upeassa vireessä tulittaen jo alle puolessa tunnissa hattutempullisen osumia isäntien verkkoon. Niko nosti kolmella maalillaan kauden maalisaldonsa kymmeneen osumaan 13 pelaamassaan ottelussa.

Sami Viljasen kauden 13. maali 14. ottelussa vei vierasjoukkueen jo neljän maalin johtoon ennen kuin puoli tuntia oli ehditty ottelua pelata. Sen jälkeen kotijoukkue kavensi kahdesti parissa minuutissa, mutta tauolle lähdettiin turvallisessa kolmen maalin johdossa ottelussa toisella jaksolla suoran punaisen kortin saaneen Eetu Salomäen onnistuttua maalinteossa ensimmäistä kertaa pian päättyvällä kaudella.

Toisen puoliajan alussa kotijoukkueen Björn Groop nosti joukkueensa kahden maalin päähän ottelun toisella maalillaan. Teemu Kukilan osuma viimeisellä kympillä kasvatti kaulan kuitenkin uudelleen kolmeen maaliin. Viimeisten parin minuutin aikana Jonatan Prinsen toi vielä kerran Töjby FC:n kahden maalin päähän, mutta pelaaja-valmentaja Joonas Kuivalaisen kauden yhdeksäs maali sinetöi loppunumerot.

SJK-junioreiden osalta kausi päättyy lauantaina 21. syyskuuta Keskuskentällä ottelussa sarjan voiton varmistanutta Norrvalla FF:ää vastaan klo 14.00.