Jo yli 100 tyttöpelaajaa ensi kaudeksi

SJK-juniorit ilmoitti aiemmin tänä vuonna aloittavansa tyttöjalkapallon seurassa kaudella 2021, eli käytännössä marraskuussa 2020. Edelleen käynnissä oleva ilmoittautuminen avattiin elokuun alussa.

Tähän mennessä tulleiden ilmoittautumisten perusteella seurassa tulee pelaamaan vähintäänkin yli 100 tyttöfutaajaa ensi kaudella. Luonnollisestikin tuo määrä saattaa edelleen kasvaa. Yhtä luonnollisesti sitä myös seurassa toivotaan ja ilmoittautuminen on edelleen auki seuran nettisivujen kautta.

Seuran puheenjohtaja, Jukka Saarijärvi, on varovaisen innostunut tämän hetken ilmoittautumistilanteesta ja viljelee optimismia myös kommentissaan.

– Onhan tämä erittäin rohkaiseva alku. Kun ei oikein tiennyt yhtään, mitä odottaa tai ajatella, niin ensimmäisten vajaan kolmen viikon aikana tullut ilmoittautumismäärä on vähintäänkin hyvä. Nyt me tietenkin toivomme vielä lisää uusia ilmoittautumisia, mutta voi hyvin olla, että monet pelaajat haluavat pelata kautensa ensin loppuun ja tehdä päätöksiään uuden kauden seurastaan vasta sen jälkeen, sanoo puheenjohtaja Saarijärvi.

Erityisen ilahduttavaa on ollut huomata mielenkiinto SJK-junioreiden alkavaa tyttötoimintaa kohtaan myös maakunnasta. Lienee selvää, että jatkossa yhteistyö alueen muiden seurojen kanssa laajenee myös tyttöjalkapallon puolelle samaan tyyliin kuin poikapuolella jo toimitaan.

Myös joukkueiden taustaryhmät alkavat olla ensi kautta varten erinomaisessa mallissa. Miltei kaikki vastuuvalmentajat ja suuri osa myös apuvalmentajista ja huoltajista on jo saatu lyötyä lukkoon.

Tällä hetkellä SJK-junioreissa pelaa yksi tyttöjoukkue, eli nollakutoset, jotka tulivat seuraan tälle kaudelle omasta aloitteestaan.