Romahdus toisella jaksolla

SJK-junioreiden nousuhaaveet saivat kohtalaisen kovan ja kivuliaan kolauksen Palosaaren kentällä, Vaasassa. Kotijoukkue Kungliga Wasa CF nimittäin pisti sellaisen myllyn päälle ottelun toisella jaksolla, ettei vierailla sitten ollut mitään jakoa.

Erittäin kokenut ja rutinoitu kotijoukkue pommitti maalittoman ensimmäisen jakson jälkeen osumia Suomen Palloliiton Läntisen alueen Nelosen C1-lohkon ottelussa tiiviiseen tahtiin ja loppunumerot olivat selvät 4-0 (0-0).

Ensimmäinen puoliaika kuitenkin lupaili parempaa SJK-junioreille.

– Eka puoliaika oli meiltä vahva ja luotiin pari-kolme hyvää maalintekopaikkaa. Hallittiin peliä aika hyvin ja Kungliga Wasa heitteli lähinnä pitkää, vieraiden pelaaja-valmentaja Joonas Kuivalainen kommentoi.- Toinen jaksokin alkoi ihan tasaisesti, mutta sitten kaveri meni johtoon ja jotenkin kadotettiin oma peli samantien täysin. Sen jälkeen ei oikein sitten saatukaan mitään sen ihmeellisempää aikaan ja Kungliga Wasa pelasi kyllä hyvin ja kokeneet pelimiehet osasivat pelata johtoaseman fiksusti, Kuivalainen jatkoi.

– Tulos harmittaa varsinkin tosi hyvän ekan jakson jälkeen, mutta kun on tällaiset numerot, niin selväähän se on että parempi voitti, tiivisti tunnelmat Kuivalainen

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että SJK-junioreiden on hoidettava voitollisesti kaikki kolme viimeistä matsiaan sarjan häntäpään ryhmiä vastaan ja sen jälkeen vielä toivoa, että joko Kungliga Wasa CF ottaa ja menettää pisteitä tai päättää taas kerran olla nousematta.

Ottelu oli muuten ensimmäinen kamppailu tällä kaudella, jossa SJK-juniorit ei onnistunut tekemään ainuttakaan maalia vastustajan verkkoon.

Kungliga Wasa CF v SJK-juniorit 4-0 (0-0)55 min 1-0 Robert Forss61 min 2-0 Kåre Bkörkstrand72 min 3-0 Petter Aho79 min 4-0 Matias Strandvall

Ottelupöytäkirja

Linkki 1