Kankaanpään tupla ratkaisi

Kankaanpään tupla ratkaisiFC Kiisto A-Team – TP-Seinäjoki 1-2 (0-0)60 min 1-0 Toni Soikkeli64 min 1-1 Jussi Kankaanpää85 min 1-2 Jussi KankaanpääTP-Seinäjoki otti väkisin neljännen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Huutoniemen epätasaisella nurmella todella vahvan FC Kiisto A-Teamin.Joukkue osoitti taistelutahtoa, sillä isännät pääsivät pahasti nukkuneen avustavan jeesaamana johtoon toisella puoliajalla Toni Soikkelin oltua selkeästi paitsiossa. Lippu ei kuitenkaan noussut ja näin isännät menivät tunnin pelin kohdalla johtoon.Vierasjoukkue ei moisesta masentunut, van aloitti takaa-ajon, joka tuotti tulosta jo reilut kolme minuuttia myöhemmin. SJK:n ryhmästä peliin tullut kauden ensimmäistä tosi matsiaan pelannut Jussi Kankaanpää pisti nimittäin pallon verkkoon kulmurin jälkitilanteesta syntyneestä hässäkästä tasoittaen ottelun. Jussista tuli muuten jo 16. pelaaja, joka on TP-Seinäjoen edustusjoukkueessa onnistunut maalinteossa kuluvalla kaudella.Peli oli kauttaaltaan erittäin tasainen ja kahden Nelosen tasolle erittäin hyvän ryhmän sitkeää vääntöä, jossa ei suunnattomasti tekopaikoilla juhlittu.Kankaanpää nousi lopulta vierasjoukkueen sankariksi kääntäen pelin lopullisesti Saku Koskisen hyvästä syötöstä viisi minuuttia ennen loppua sijoitettuaan pallon tarkasti taka-alakulmaan.Ensimmäisellä puoliajalla vieraiden peli oli hiukan liikaa roiskimista. Toisella jaksolla pallo maltettiin pitää enemmän maassa ja sitä kautta hallinta siirtyikin hienokseltaan vierasjoukkueelle. Silti myös kotijoukkueella oli saumansa tasoittaa ottelu, sillä johtomaalin jälkeen TP-Seinäjoki joutui ihmeellisen paniikkihäiriön uhriksi ja omaan päähän saatiin luotua moisia kohtauksia. Onneksi maalissa hyvän ottelun pelannut Toni Koivusaari venyi kuitenkin lopussa pariin unelmatorjuntaan varmistaen vierasvoiton.FC Kiisto A-Team ei todellakaan ole huono joukkue. Jatkossa se tulee varmuudella aiheuttamaan päänvaivaa kaikille vastustajilleen, joten siinä mielessä TP-Seinäjoki onnistui kelta.mustia vastaan kuluvalla kaudella loistavasti voittaen molemmat koitokset.Voittonsa ansiosta TP piti kakkossijan sarjassa ja hengittää edelleen kahden pisteen päässä Sundom IF:n niskaan.”Peli parani toisella jaksolla kun pistettiin pallo maata pitkin liikkeelle. Ihan turhaan hermoiltiin ja pelattiin palloa ilmassa ensimmäisellä puoliajalla”, tiivisti vieraiden päävalmentaja, Tapio Haavisto analyysinsä ottelusta.Peli oli tasoltaan todella hyvää luokkaa Neloseen. Mikäli TP-Seinäjoki pystyy jatkossakin pelaamaan tällä tavalla pisteitä tulee taatusti lisää. Nyt joukkue oli saanut riveihinsä SJK:sta farmisopparin kautta Jussi Kankaanpään, Jere Jääskeläisen, Tomi Anisimaan ja Jukka Yli-Rengon. Myös lauantaina Kerhon väreissä mainiosti Oulussa pelannut Juho Pajula oli kehissä ja mainiosti pelasikin. Nuori Miika Korpela onnistui ”Pujon” kaverina topparina erinomaisesti.TP-Seinäjoki: Toni Koivusaari, Santtu Kimpimäki (46. Juha Ylihärsilä, v (80. Jarno Takamäki)), Juho Pajula, Miika Korpela, Vesa Kivimäki, Jaakko Vähäpesola (6. Ramelo Loddin), Jere Jääskeläinen, Tomi Anisimaa, Saku Koskinen, Jussi Kankaanpää, Jukka Yli-Renko