Karhu kaatui taas

SJK-j YJ v Karhu 3-1 (3-1)04 min 0-1 Joona Harju08 min 1-1 Eemeli Honkola18 min 2-1 Akseli Haapoja37 min 3-1 Eemeli HonkolaSJK-juniorit YJ otti nyt puolestaan voiton Kauhajoen Karhusta P14-ikäluokan Ykkösessä. Edellisellä vierailullaan Karhu pisti selvästi paremmin hanttiin toiselle saman sarjan SJK-junioreiden joukkueelle.Nyt kotijoukkueen nuoret pelimiehet hallitsivat ottelua Linnanpuiston nurmella selkeästi pitäen palloa hienosti hallussaan ja liikuttaen sitä tehokkaasti.Vaikka vierasjoukkue johtoon menikin jo ottelun neljännellä minuutilla, kotijoukkue maalasi kolmesti ensimmäisellä jaksolla Eemeli Honkolan onnistuttua kahdesti ja Akseli Haapojan kertaalleen. Eemeli taisi myös pohjustaa Akselin hienon maalin nappisyötöllään.Maalit jäivät ottelun osalta sitten siihen.Sarjataulukossa joukkue on toisena puhtaalla pelillä sarjaa johtavan toisen SJK-junioreiden ryhmän vanavedessä.