Kasvu jatkuu edelleen

SJK-junioreiden tasaisen maltillinen kasvu pelaajamäärissä jatkuu edelleen. Kun vertaillaan 5.9. Suomen Palloliiton julkistamia lukuja vuoden takaisiin numeroihin, on SJK-junioreiden pelaajamäärä noussut 43 pelipassilla ja kokonaisluku kirjataan nyt ensimmäistä kertaa seuran historiassa kuutosella alkavalla lukemalla sen ollessa 615.

Tuo lukema oikeuttaa Vaasan Piirissä kakkossijalle Vaasan Palloseruran ollessa edelleen ykkösenä. VPS-junioreilla pelipasseja on 710. Kun VPS:n lukemaan lisätään liigajoukkueen lukema, eli 30, on todellinen seuran numero 740. SJK-perheen kohdalla vastaava lukema nousee Seinäjoen Jalkapallokerhon 100 pelipassin kautta lukemaan 715.

Kolmantena listalla on IFK Vasa ja neljäntenä Lapuan Virkiä, joka kannoilla tulee Ilmajoen Kisailijat. Seinäjokelaisseuroista Seinäjoen Mimmiliiga on sijalla yhdeksän ja Sepsi-78 sijalla 17. Seinäjoen Sisu löytyy sijalta 21. ja Sisu-Pallo sijalta 34.

Kunnista eniten pelipasseja löytyy Vaasasta, 2609. Seinäjoki tulee hienon kasvun myötä toisena 1552 pelipassilla. Kolmantena on Mustasaari reilulla 700 pelipassillaan.

Tästä katselemaan koko tilastoa.

Linkki 1