Kolmosen SIF vieraaksi

Jo useita kausia Suomen Palloliiton Vaasan Piirin Kolmosessa pelannut Sundom IF saapuu lauantaina SJK-junioreiden Neloseen valmistautuvan joukkueen vieraaksi Wallsport Areenaan.

SJK-juniorit on pelannut kaksi harjoitusottelua talvikaudella. Ensin kaatui Apollo numeroin 6-2 ja sen jälkeen kyytiä sai lapualainen Ponnistus numeroin 6-2. Tuollainen kuuden maalin keskiarvo takaa toki sen, että jokaisessa matsissa ollaan aika lähellä voittoa.

Leikki sikseen, ei se kuitenkaan taida olla realistista odottaa, että ihan jokaisessa pelissä nuori ryhmä iskee tuollaisen määrän osumia, vaikka varmasti tiettyjä joukkueita vastaan kuntopohja nouseekin olennaiseksi osaksi ottelun kulkua.

On turvallista lähteä siitä, että Kolmosen joukkueiden kanssa tekeminen tulee olemaan haastavampaa kuin alasarjajoukkueiden. Niinpä luvassa on eittämättä tämän talvikauden kovin matsi.

Kahdessa ensimmäisessä pelissä maaliverkkoja ovat heiluttaneet kahdesti maalanneet Sami Viljanen, Aatu Metsä-Ketelä, Tommi Kukila ja Joni Rintatalo, sekä kertaalleen osuneet Joonas Kuivalainen, Erno Ruismäki, Niko Hietaharju ja Juho Korkeala. Ilahduttavaa on, että ratkaisijoita siis löytyy laajalta rintamalta.

Lauantain matsi Sundom IF:n kanssa alkaa klo 13.30 Wallsport Areenassa. Jo ennen tuota miesten matsia voi katsella junnujen treenipelejä alkaen klo 10.00.