Laiska voitto edustukselle

Laiska voitto edustukselleTP-Seinäjoki – Virkiä/2 4-2 (3-0)06 min 1-0 Janne Mäntylä09 min 2-0 Juho Mäki-Maunus29 min 3-0 Ramelo Loddin76 min 4-0 Karri Hiirikoski77 min 4-1 Markus Halme79 min 4-2 Niila Asunmaa
TP-Seinäjoen edustusjoukkue otti laiskallakin pelillä helpon voiton pari sarjaporrasta alempana pelaavasta Lapuan Virkiän kakkosporukasta, joka oli saatu hälytettyä harjoitusvastustajaksi Kaskö IK/Teuvan Pallo fuusioryhmän peruttua tulonsa Wallsport Areenaan.
Pelillisesti joukkueet olivat selkeästi eri tasoilla, eikä vauhti juuri päätä huimannut. Vaikka kotijoukkue ottikin alle kymmenessä minuutissa kahden maalin johdon, tuli ottelun ensimmäinen tekopaikka vieraille. Sen selvitti Atte Tervasmäki kuitenkin kunnialla pitäen maalinsa puhtaana.
Ottelun ensimmäinen osuma oli loistava veto Janne Mäntylältä yli kolmestakympistä yli ulkona seikkailleen Raine Katteluksen, joka normisuorituksistaan poiketen esitti muutaman erinomaisen torjunnan ottelun loppupuolella.
Noin kolme minuuttia myöhemmin nähtiin lähes yhtä upea osuma Juho Mäki-Maunuksen tulitettua hieman lähempää numeroiksi 2-0.
Peli tuntui lässähtävän kahden nopean maalin jälkeen, eikä ihme, että kotijoukkueen leirissä ei oltu erityisen tyytyväisiä, vaikka voitto tulikin.
Tauolle mentiin kolmen maalin johdossa Ramelo Loddinin tehtyä talvikauden kolmannen osumansa 29. minuutilla.
Toisella puoliajalla ottelu oli pahasti pelkkää pelailua. Muutamalla Virkiän edustusjoukkueen pelaajalla vahvistettu lapualaisjoukkue pyrki toki pelaamaan, eikä suinkaan sumputtanut, joten tekopaikkoja isännillä oli yllin kyllin latoa taululle vaikka millaiset numerot. Muutamaan kertaan vieraat pääsivät ahdistelemaan tauolta peliin tulleen Tuomas Karjanlahden maali onnistuen lopulta neljän maalin tappioasemassa iskemään kahdesti.
Ennen Virkiän onnistumisia Karri Hiirikoski vei kuitenkin isännät neljän maalin johtoon, minkä jälkeen oranssi-mustat esittivätkin sen verran velttoa puolustamista, että Markus Halme ja Niila Asunmaa kaunistelivat numerot vieraiden kannalta siedettäviksi.
TP-Seinäjoki: Atte Tervasmäki, Jaakko Vähäpesola, Vesa Kivimäki, Juho Pajula, Antti Takala, Karri Hiirikoski, Jarkko Mäki-Maunus, Tomi Anisimaa, Juho Mäki-Maunus, Ramelo Loddin, Janne Mäntylä (vaihdosta Tuomas Karjanlahti, Juuso Koskela, Hermann Mäenalanen)