Laura Kalmari käyntiin maalijuhlilla

Torstai-iltana käynnistynyt T15-ikäluokan Laura Kalmari SM-lopputurnaus lähti vauhdikkaasti käyntiin. Ilta tarjosi kahdeksan ottelua, joissa nähtiin monenmoisia maalijuhlia. Kahdeksan ottelua tarjosivat 36 maalia, eli hiljaista ei ollut millään kentällä. Joukkueista vain kaksi jäi maaleitta.

Järjestävän seuran osalta alku oli hieman murheellinen, sillä Valtti/United YJ meni ensimmäisellä puoliajalla jo kolmen maalin johtoon. Toisella puoliajalla peli tasoittui ja loppunumerot kirjattiin Joupiskalla vieraille 4-1 (3-0). SJK-junioreiden ainokaisesta vastasi Hilla Koskinen.

Suurimmat voitot kirjattiin Palokan Riennolle PEPO/IPS YJ:tä vastaan lukemin 5-0 ja Helsingin Jalkapalloklubille Nurmijärven Jalkapalloseuraa vastaan numeroin 6-1.

Kaikista torstain otteluista löytyy pienet kuvagalleriat, jotka täydentyvät vielä tuonnempana. Nyt jokaisesta matsista on noin 30 kuvaa näkösällä.

Ottelut jatkuvat neljällä kentällä huomenna klo 09.30.